Skrevet: 31.12.2012 00:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n oAnnen versjon:Digger denne:
 

GOD NYTTÅR!! <3


Rebekka
Skrevet: 25.12.2012 17:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


En vandlig overskrift disse dager :) Men hvorfor ikke?

Feiret jul hos mormor og morfar i går. Utrolig koslig! Jeg, mamma, Jon Arvid, Kenneth, Kristian, Alexander, Steffen, mormor og morfar. Spiste god mat og koste oss.
Fikk en meget overraskende presang i år! Fikk konsert til Bon Jovi konsert 22. Mai! Golden Circle til og med! Wiiii! Lykke! ^-^ Bon Jovi er råbra!

Noen mobilbilder fra i går :) 
Meg og Steffengutten <3


Venter på mat x]


Mormor og Steffen <3


De fleste bildene ble tatt med kameraet til Jon Arvid. 

 

Bon Jovi <3 

 

Såeh.. Hva gjør du i dag? Ser på alle tingene du har fått til jul, og prøver dem ut kanskje? Hehe :) Om ikke, og om du kjeder deg, ta en titt på denne:
 

 

Jeg la den ut på bloggen for nesten er år siden. Så ble den fjernet fra youtube. Nå har den altså kommet innpå igjen. Kom tilfeldigvis over den.

 

Ha en fin romjul!

Jeg skal kanskje til Sverige en tur, så stay tuned! <3


Rebekka 
Skrevet: 18.12.2012 12:40 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Pangstart med noe som kunne se ut som et slagsmål med døren mandags morning. Var så trøtt at døren kunne se ut som en boksesekk der og da. Jeg våknet i 5 tiden, for å kunne sitte på med Trond til skolen. Rakk ikke bussen inn til Fusa, søndagskveld, så endte opp med å reise mandags morning. Var våken på sjokolade og cola halve kjøreturen x] Sovnet i timen på skolen, eller dubbet bare av. Men er ikke uvanligt....

I helgen hadde vi besøk av søstrene mine fra Haugesund, Andrea og Maria, og siden jeg ikke fikk til bloggen skikkelig, med designet og alt det der, fikk jeg Andrea til å hjelpe meg. Eller hun gjorde det automatisk xD Tusen Takk for hjelpen, Andrea! <3 
Andrea :)

 

Håper alle får en fantastisk dag! :D

 
Rebekka
Skrevet: 12.12.2012 23:49 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg var til legen her på onsdag, og ble sendt videre for å ta røntgen. Fikk svar lørdagen samme uke, faktisk. Overraskende kjapt svar. Her fikk jeg påvist lett scoliose i ryggen. Vil si at jeg har ikke sånn veldig alvorlig. Jeg har tenkt å få tak i et formkorsett, som du får tak i over alt, og se om det hjelper om jeg går med det litt, føler det er logisk å bruke det O.o Grunnen til at jeg gjekk til legen, er fordi jeg får utrolig vondt om jeg utfører arbeidsoppgaver som feks. på jobb, eller skal sitte på gulvet og pakke inn julegaver. Hehe, slike ting skal jo jeg i min alder tåle. Men, ryggen min har nok begynt å si ifra nå ja. Det gjør ikke vondt hele tiden. Men om jeg står eller går lenge oppreist, så må jeg bevege meg fremover med overkroppen. Står jeg eller går jeg for lenge (ta et kjøpesenter feks.) så begynner det å gjøre ilt nedover låret. Tunge stell, merker jeg det godt på. Spesielt i høyre side.

Jeg kjenner mange med ryggproblemer, og mange av de vet ikke hva det skyldes. Som oftes er det nerver, som er i klem eller er betente. Hadde jeg vert en tosk nå, hadde jeg anbefalt voltarol, men pls... den funker ikke. Prøv heller å støtte opp ryggen når du sover, sitter eller står (stå inntil en vegg). Få fastlegen din til å skrive en "sykemelding" på at du ikke skal ha gym eller anstrenge ryggen din på så, så lenge. Dette er anbefalinger fra leger.

Søk om scoliose, men de fleste eksemplene man finner på nett er ganske alvorlige! På meg er det ikke synlig hvertfall :)

 

 


Rebekka
Skrevet: 11.12.2012 14:06 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o
Tenkte jeg skulle dele denne med dere. K-popen har dubbet litt av hos meg, men denne fenger meg x] Hehe ^-^


Rebekka
Skrevet: 11.12.2012 13:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har ikke blogget på en stund, og jeg tror mangel på ideer er grunnen. Jeg begynner å bli litt lei av å blogge om hva jeg gjør på og hva jeg har gjort på. I stede for å skrive om hva jeg gjør på, skal jeg begynne å skrive om saker og mine meninger om ting. Jeg vet at folk egentlig, dypt inni seg selv er ute etter å utrykke sin mening om ting, selv om de ikke nødvendigvis er et diskusjonsmenneske. Så om jeg skriver noe her, så er det jo åpent for å kommentere. Er alltid greit å se hva andre tenker om en sak. 

Jeg har lenge vert interessert i politikken, men det har jeg begynt å legge ifra meg. Politikk er den dag i dag, nesten umulig å diskutere! Vi har jo drøssevis av parti, som tydligvis/naturligvis ikke kommer til å bli enige! Det er jo tross alt en grunn til at så mange parti har blitt stiftet, nettopp på grunn av uenighet. 

Selv har jeg vel egentlig vert en FRP-er. Jeg har aldri hørt på hva media har å si om parti. Men når jeg ser partilederene snakke selv om sakene sine, viser det hvem som bryr seg mest.
FRP tenker på studentene av den side som sier at de skal også klare seg gjennom utdanningen. Dette fanger min interesse for partiet. Så klart er det ikke bare det, men andre ting. Vi vet alle at ALLE parti har en mørk side av meninger også, noe FRP også har. Men det har jeg funnet ut at alle parti tydligvis har. Så er argument om et parti, vil uansett kunne kastes tilbake på et annet.

Det lureste er å gå etter menneskeholdninger, og ikke parti. Vi ser for eksempel at Jens Stoltenberg får mye kritikk fordi han "lyver mye." Klart at noen syns at Jens ikke er den beste statsministeren, men det betyr ikke at alle som er i det partiet tenker som han. 

Vi må huske på at det er ikke bare partiene som skal bestemme. Folket har jo mye på hjerte. Men er jo klart at det er vanskelig å få høre alt. I en tettbygd er det lett å samle folks mening, i små diskusjoner og enigheter, kan man logisk nok se hva som er riktig. 

Ta innvandrer politikken for eksempel! (På forhånd, beklager jeg om jeg krenker noen) Jeg er ikke rasist. Men har sterke meninger om hvordan lande former seg. Jeg er ung, og har en lang fremtid, sammen med mange andre ungdommer rundt meg. Jeg, og venner rundt meg har jo så klart begynt å forme en fremtid. Men gjennom alt dette, ser vi på fremmede regler som det blir mer av. (Nå er jo dette mitt syn).
Vi har jo blandt annet gått gjennom hijab diskusjonen. Vi kunne merke fra 90 % + av norges befolkning at det var uaktuelt. 
Kjære dere!!! Dette er Norge!:


Eeeeh.... Nå må jeg stoppe... Tar jo helt av jeg. Ops!

Anywaaays.... Uansett hvem jeg ender opp i en diskusjon med, når det kommer til innvandring, kommer vi alltid frem til samme. Vi skal ikke gå etter deres regler, men de kan lære seg Norges tradisjoner osv. Det er klart vi kan lære om deres land, for å då en forståelse. Men betyr ikke at vi skal leve etter deres regler. Kommer de til Norge for å bli nordmann, så kan de ikke begynne å klage på Norge. 
Nå er jo ikke alle innvandrere slik! Jeg har venner, som er innvandrere, som til og med er enige om innvandring. Vi er alle vakre, og vi er alle unike.

Et eksempel jeg  fikk, eller mer et spørsmål. Jeg nevnte denne meningen for en, og da fikk jeg spørsmålet. "Om du hadde flyttet til Japan, som du er så glad i, hadde ikke du levd etter Norske regler da?"
Da svarte jeg ganske enkelt, "Nei, de lever på en helt annen måte der nede, og om jeg skal klare å leve der nede, og få respekten, så hadde jeg selvsagt levd etter Japansk tradisjon." Jeg vet at det er mange Norgeinteresserte i Japan, så om noen hadde spurt meg om Norge, hadde jeg selvsagt snakket om Norge. Nå er jo Japan er eksempel helt ut ifra det blå. Men poenget går litt i det samme.

Norge har mange ting å ta tak i, men det har alle land.

Nok om dette! 

Jeg syns i grunn det er litt småvanskelig å forklare noe gjennom skrivemåte, det blir alltid så feil. Det kan misstolkes. Men dette er en fin måte øve seg på da.
 
Såeh.... Tenkte jeg skulle blogge om hvordan det gjekk på konserten, men mangler enda bildene, så det kommer senere en gang. Det gjekk ihvertfall veldig bra!

Hehe, dette innlegget ble jo til en mening om innvandring.... Jaja, slik er det.

Det er mange som leser bloggen min, selv om jeg ikke er så flink til å oppdatere. Så nå må jeg virkelig skjerpe meg. Nå blir det mer saker om ting. Ble ikke så mange bilder i dette innlegget da men.... Skal nok få flere på de andre :D Senere i kveld skal jeg skrive om E39 broen! Stay tuned! 


Rebekka


hits