Skrevet: 19.11.2012 22:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har ikke gjort så mye ut av helgen :) Har ikke vert helt i form. Men på fredagen slappet jeg av med brødrene mine Kenneth og Kristian. På lørdag var det øving for alle artistene som skal opptre den 1.Desember. Det var bra oppmøte, og artistene som var der koste seg med øvingen. Etter øvingen slappet jeg nok en gang av med brødrene mine :) Kosligt å se dem igjen etter en uke i Fusa. 
Appropos 1. Desember.... Jeg flytter også ut fra huset jeg bor i på Tysnes, nå. Broren min, Kristian har kjøpt et hus (barndomshjemmet mitt), som blir en smule for stort til han alene, slik at jeg flytter inn med han. Kan kanskje legge ut bilde av huset en gang, når jeg har muligheten til å ta bilde.

Søndag brukte jeg på å øve til teorien, før jeg pakket og kjørte inn til Helge for å hilse på han igjen :) Han kjørte meg deretter til Våge, slik at jeg rakk bussen.
Såeh.... Jadda... Jeg aner ikke hvordan jeg skal formulere alt det jeg har tenkt å blogge om, som bare svirrer rundt oppi hode atm x] 

Anyways.... lillesøsteren min, Angelica, har bursdag i morgen. Så jeg stakk ned på lekebutikken og sto der i vell et kvarter og lurte på hva jeg skulle kjøpe til henne :P Men fant ut av det til slutt.... Nå har det seg slik at hun kan lese, og kan bruke pc, slik at jeg kommer ikke til avsløre hva det er for noe enda. Får heller gjøre det i morgen.
Lillesøsteren min og meg ^-^ 


Jeg tok i samme slengen en tur inn på blomsterbutikken, og kjøpte tre roser til min samboer, Katrine <3 Hun går gjennom en del for tiden, og jeg syns absolutt hun fortener en oppmuntring etter å ha gravd seg gjennom en kjedelig skoledag.
Rosene på bordet: 
 

Gjekk gjennom bildene mine på mobilen.... Og kom over dette:
Awww <3 Søte lille Steffen <3

The crazy look! Jepp, han kan det å pose xD


Det har seg også slik... Mens jeg er i gang... At disse to undulatene hater meg! De begynner å kjefte med en gang jeg kommer inn i rommet x] Huff x] Fasinerende dyr da :P 

 

For å gjøre dette lange iog kjedelige innelggetenda lengre!....
Jeg har bestemt meg for å få en katt. 
Men jeg har stilt krav, og søker tips fra dere!! :)
Jeg har lyst på en helt hvit (helst langhåret) katt. Det er jo veldig vannskelig å få tak i :/
 

Eller en Sølvtabby. En sølvtabby er en rasekatt, og ser altså slik ut:
 

Om du vet om noen som gir bort eller selger noen av disse type katter, pliiis gi meg en lyd! :) 

Nå tar jeg frem NEMI og går å legger meg!


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 
Skrevet: 14.11.2012 22:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Min fetter driver med musikk, og skal opptre på den konserten jeg postet om i forsje innlegg. 
Her er en av hans cover;

 Og.... Om dere har youtube profil, kan dere like! :DJeg er stolt over han! :)


<3Rin Amaya^-^<3
Skrevet: 08.11.2012 07:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg fryser og er trøtt.... Noe jeg vil beskrive som en dårlig kombinasjon! -.-
Morgengretten? Kanskje en smule..... Men det er fordi, det første jeg ser når jeg runder hjørne inn til stuen, er engelsk boken min. Denne boken minte meg selvsagt på at vi har halvdagsprøve i engelsk i dag -.-

Ikke nok med det!.... Når jeg kommer hjem i dag, må jeg ringe noen folk, avtale med lyd osv. Fordi!......

Jeg gleder meg virkelig til å se dette komme på scenen! Folk har allerede satt av denne dagen, og artistene er ivrige! Blir bra! :D

I tillegg til det, må jeg pakke masse utstyr til helgen! Skal øve, jobbe med skole, filme, skyte osv. 

IKKE NOK MED DET! Mens jeg skrev dette nå, åt jeg tidenes sureste skive -.- Jeg hadde masjones på.... Jaaaa, bare majones :) 
Og den smakte virkelig rart, så den andre skiven får kose seg på fatene.

Jeg har tatt på meg ull i dag, slik at jeg ikke skal fryse fast i en eller en annen spot på vei til skolen. Fryser jeg, klarer jeg INGENTING.... Jeg er vel det man kan kalle ubrukelig i kulden. Men jeg liker kulden O.o.... Kakao, varmen du får etter, av å være kald. Syns vinter er veldig koslig jeg ^-^

 <3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^

 
Skrevet: 07.11.2012 21:07 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg er så flink med overskrifter.... Neeei...

Jaja...
I går, var jeg og Henriette på sårstellkurs, som apoteket her i Fusa arrangerte. Det var faktisk utrolig nyttig, men syns han reklamerte mer for produktene en å lære oss om selve sårstell. Vi lærte om skyll stell på sår og Når vi skulle rense såret, hvilke utstyr, og hvilke skyllemiddel (som er vanlig vann). Jeg angrer ikke på at jeg ble med på det hvertfall! Anbefaller det på det sterkeste. 

Dette er altså en type bandasje laget ag silikon, som gjør det mindre smertefullt under sårstell, altså det river ikke sånn i huden. Dette bør bli mer brukt, det var behagelig å ha på.


Dette er den vanlige typen bandasje man bruker i dag... Eller de fleste sykehjem, sykehus osv. Denne live river i huden, og kan skape flere sår.


Vi testet disse to på armene, og skulle se og kjenne forskjellen etter kurset. Og vi såg at silikonen skorte høyt. Silikonen sugde i tillegg opp væske og holdt på den. 

Så til noen eksempler:
Dette er et sår med betennelse, infeksjon:


Dette er et stelleklart sår, som jeg vil kalle... Det trenger skylling, og så bandasjering:

Huff.... Ikke så behagelig... Tenkte jeg skulle la være å legge ut de verste bildene xD


Så.... I overskriften står det skjev finger... Det er fordi at jeg har for tiden begynt å legge mer merke til fingeren min.
Jeg påførte meg en skade for noen år siden. Eller... Lillebroren min påførte meg denne skaden.
Jeg fikk fingeren i klem mellom en gammel dør fra 1980 tallet... Noe som førte til at døren lukket seg helt, over fingeren min. AU JA! Det som skjedde da, var at benet inni fingeren delte seg i to (kløyvde seg på langs). Så... Det morsomste med hele saken.... Jeg gjekk aldri til legen, men tok røntgen hos tannlegen i Våge, fordi mamma jobbet der. Der såg vi bruddet. Var egentlig ganske morsomt. Min mor som jobber i helsevesnet (på en sykehjem nå) bandasjerte fingeren, og den grodde fint. Men.... Det syns enda... Fordi fingeren vridde seg, eller brudde grodde slik at fingeren peker mot høyre. Viser jeg fing til noen, så peker den bare rett forbi eller på personen ved siden av xD
Her ser du forskjellen. 
Dette er den friske:


Dette er den skjeve :(


Huff xD Grunnen til at jeg skriver dette nå, er fordi jeg har begynt å irritere meg over det. x]

I morgen skal vi ha halvdagsprøve i engels.... Så er det helg. Men ha mye å gjøre forde. I morgen kveld skal jeg på skyting, med Marius og Ingvild, og der skal vi faktisk filme litt.

Jeg legger forresten ut noe i morgen, så følg med! :D


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 01.11.2012 12:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg ante fred og ingen fare, i det jeg trødde innforbi skoledørene.... Men når jeg nådde gymsalen og Henriette kom bort og spurte om jeg var klar til presentasjon, kjente jeg et sug inni meg, som fortalte at NÅ.... NÅ måtte du gjøre noe.

Jeg trykket tryne ned i sekken, og sniffet opp skolepc-en.  Jeg åpnet pc-en og snudde meg til Henriette... "Hvilken konflikt skal jeg velge O.o" 
Det var først da hun skjønte at jeg ikke hadde begynt en gang. Jeg raste gjennom mitt lille leksikon (hode/hjernen) og fant til slutt "Nord-Korea".... Dette reddet meg. Og det tok meg 3 kvarter, så var jeg ferdig, og hoppet rett i ilden. Verst av alt... Han likte presentasjonen. Karakteren får jeg litt senere i dag, og den er IKKE mindre en en 4 eller 5-er. Å du heeendelse så effektivt.
Jeg må bare si det at etter å ha lest om Nord-Korea i 3 kvarter, har jeg innsett hvor godt jeg har det i Norge ;)Etter dette, har jeg egentlig bare sotte her og hatt latterkrampe av alt muligt. Forbreder meg til halvdagsprøve i Engels, og lengter etter sengen..... Jeg er trøtt og vil ha hamburger! Koster bare 25 kroner oppe på YX-en her :D Hihi ^-^

 

Jeg må si jeg ble litt overrasket når jeg kom innpå blogg.no i dag.... Mange som hadde vert innpå bloggen min de sisste dagene. Kosligt! :D Men føler meg litt skyldig, som sa jeg skulle blogge rett etter helgen, åsso kom det ikke noe nytt før nå. Jeg har vert veldig travel. Men nå fikk jeg tid. Etter som jeg er veldig lei av samfunnfag og engelsk...... 

I morgen kommer Alexander og Tommy på besøk... Og kaaaanskje fetteren min Alf-Helge :D Blir kosligt  <3 Skal sitte hos meg og Katrine før vi skal opp på releaspartyet til True West. 

Nååååå... Får jeg prøve å gjøre noe vetigt. 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^

 


hits