Skrevet: 26.10.2012 00:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Kjøretime og snø... En dårlig kombinasjon synst nå jeg .... Well.... 
Jeg våknet på riktig fot i dag, og gjekk på bade, hvor det befinner seg et takvindu.... Du vil snart skjønne hvorfor jeg sier det er et takvindu der x]... Jeg gjekk så ned på kjøkkenet, etter 3 kvarter på badet O.o.... I dette rommet kalt kjøkken, laget jeg meg en toast og satte meg ned, med ryggen mot vidnuene..... Vå er vinduene på kjøkkenet vårt STORE..... Og etter at jeg hadde gumlet i meg halve toasten snudde jeg meg sånn tilfeldigvis, og gapte så mye at maten nesten datt ut! Jeg var klar til kjøretimen helt til jeg såg all den snøen som dalet ned. (som tok meg en time med vandring rundt i huset, før jeg oppdaget -.-) Jeg satt hele turen til Ferjen og håpte på at det skulle stoppe å snø. Noe det gjor O.o Hhojhooohooo!

Men jah.... Pappa kjørte meg ned til ferjen, og bare lo fordi jeg ikke ville at det skulle snø pga. kjøretimen x] Er litt tåpelig av meg da.

På ferjen, så fikk jeg plutselig en melding av kjørelæreren som skulle møte meg på andre siden, hvor det sto: "Hva var det jeg tenkte på i går!" (vi avtalte det i går, at han skulle møte meg på kaien.)
Han hadde nemmelig sett feil, og jeg kunne ha tatt ferjen som gjekk etterpå. Han spurte da om det gjekk en buss opp til kjøreskolen, noe jeg var meget usikker på.
Heldigvis såg jeg at Esben og Raymond (som jeg forresten ikke hadde sett på leeeenge) O,o kjørte av ferjen. Så jeg ringte og fikk dem til å snu for å hente meg, snille som dem er ^-^... De skulle til Lepsøy for å besøke Markus, men kjørte meg til kjøreskolen først. Snilt gjort!
Digger BMW-en til Esben!

Er BMW-en :)

 

Jeg ble faktisk vurdert på kjøreskolen i dag.... Han vurderte meg i 6 - 5 - 4 :D Jeg er fornøyd! :D Håper det går bra på oppkjøringen :D Snart teorien på meg :O HeHe ^-^ 

Kjørelæreren min hadde vert så grei å funne ut når det går buss som går slik at jeg kommer i riktig tid til ferjen. Så jeg gjekk ned til buss stasjonen som ligger rett nedenfor. Der møtte jeg på Sandra. Ei veldig grei kollega av meg :D
Vi sto der i vel 2 minutter, så kom det to kristne bort og gav oss kakao. Han ene ga meg en sjokolade, og sa jeg var pen xD Ikke bare på utsiden med spesielt på innsiden. Fordi jeg var en omsorgsfull og hjelpsom sjel. Jeg bare sto der og glante på han etter på xD Han sa han hadde fått en gave fra Gud elns.  Høhøøøø....... 

:)
 

Jeg møtte Tord på Halhjem, og snakket med han over til Tysnes. Kjekt å se han igjen ^-^ 

 

Var oppe hos pappa og de i ste ^-^ Snakk om kosete katt!


 

Har du tatt teorien? Er den vanskelig?

Jeg er så klar for sengen nå! Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge noe særlig før på mandag igjen! Har mye å gjøre, og kan derfor komme med en oppdatering da. Skal i barnedåp å søndag og ^-^

 


<3Rin Amaya^-^<3
Skrevet: 24.10.2012 19:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Mandagskveld ble veldig spontant... Eller. Jeg tok en tur bort til Aina og de, i den gamle leiligheten hvor jeg bodde før. Der var Anus (Anna Suzanna).... Så kom Ole med brom brom bilen sin, og tok en røyk med Ørjan som var med bort.

Når jeg gjekk ut, var det plutselig Sverige next! x]
Men man må nesten leve livet på den måten og innimellom :D

Jeg gjekk hjem til leiligheten min igjen, og gjorde meg klar. Skulle kjøre i 22:00 tiden. Anna Suzanna kom bort i 21:45 tiden. Så kjørte jeg, Ole og Anna Suzanna inn til Helland, og ventet på Per og Bastian der.
Jeg og Anna Suzanna sov nesten hele veien til Sverige. Var en kjekk tur da :D Jeg kjøpte bare brus og sjokolade x] Men hele turen kostet for meg 200 kroner + det jeg kjøpte :) Det passet fint at vi plutselig skulle til sverige, jeg har jo alltid hatt lyst tik å reise til Sverige ^-^ 
Var litt morsomt å se bilen på vei hjem! Den sto veldig senket bak, for å si det sånn xD Bilen er ikke senket fra før en gang, men alikevell tok vi nedi nesten hele veien. Og selv om vi tok av nærlysene blinket bilene på oss, fordi lysene sto så høyt at de lyste jo folk rett i øynene.

Og heeeeeerrrr kommer det en bildevisning, siden jeg ikke finner ut hva mer jeg skal skrive xD
Ready for sweeden!? Yesss :)

Meg og Anus venter på Per, Bastian og Ole

 

And off we goooo!

Typisk skobilde ^-^

Fullt bagasjerom sa du? Syns ikke så godt på bildet ad men x]

Bastian fikk "bæsj" på jakken xD Erhm... Var egentlig et sjokoladeprosjekt som Ole hadde x]


Bastian har det skøyy ^-^

Haha! Bastian's prosjekt x] Per gjekk fem på, og lurte på hvorfor det bare kom luft x]

Bastian og Ole er så romantiske

Den var ikke så god, så vi pyntet visst bilen med den :)


Godt humør Basitan? ^-^


Godterityven, Per ;o

Det tryne! x] Ole poser med hånno

Gjengen i Lærdalstunellen :D


Bastian tiiiisssser :)

Meg og Anus i lærdalstunellen ^-^


Kjørte forbi et fakkeltok, som ropte "VI VIL HA GANGFELT!" og "DERE KOMMER TIL Å FÅ BOT" inn i bilen :)


Halloooo ^-^


Per og Ole :)

Ole slapper av :)Hihihi ^-^

 


Nå klikker dataen pga. all opplastingen xD Og jeg gidder ikke gå gjennom flere bilder xD 

Jeg kan jo bare begynne med at jeg nett hadde blitt frisk, før vi reiste... Nå har jeg mistet stemmen xD Huff :S

 Åsso siden jeg allerede blogger! :)
Jeg var oppe hos pappa og de. Og da fikk jeg et bilde av min lillesøster som hun hadde teinet til meg :D Ble helt rørt <3 Awwwe :D
 Her henger det alt på skapet :D

 

Jajaaa.....
Har du vert i sverige før? 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^


 
Skrevet: 17.10.2012 21:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Først og fremst legger jeg ut en sang, Ingvild sendte til meg. Jeg er blitt hekta ;o Nå er ikke dette den eneste sangen jeg er hekta på.... Typisk meg!

 

I'm in love!

Your heart is a muscle!Søk opp The fray på youtube eller spotify! Er hekta på dem og, men trenger ikke legge ut alle.

 

Såeh... Jeg våknet som om noen hadde kastet vann i fjese på meg i dag. Brutalt av mobilen min å begynne å ringe på det høyeste. Men jah... Jeg våknet hvertfall :D Var prøve de to første timene, så her gjalt det å komme presist. Prøven gjekk jo bra, i og med at det var en sånn typisk logiskesvar prøve. Etter dette har det gått i veldig lite annet en kjeks salg på skolen. Samler inn penger til studietur, og har tenkt ganske masse allerede. Fått mange bestillinger osv. Etter lunsj i dag holdt vi alle på å sovne i gymsalen, etter som alle på skolen skulle møtes der, og høre om OD dagen. Men så trøtte i trynet som vi var, satt vel halve salen og sov. Jeg og Katrine satt vel egentlig bare å gledet oss til å komme hjem til middag. Alexander hadde nemmelig lovet å lage middag til oss, siden han ikke gjekk på skolen. Så når vi kom hjem, ventet det maxboller og makaroni ^-^ Hehe...
Kan jo like greit legge ut et bilde her xD Sånn går det når vi ikke blir enige om hvilken kanal vi skal se på! ;o
Om dere lurte så slosst de om fjernkontrollen x] Og vi alle vet at Alexander ikke er så sterk, og at Katrine er sterkere x] He-He! Så du kan jo tenke deg til hvem som vant denne tv-kampen ;)
Alex, Katrine og bena til Patrik.

Nå er det dusjen og sengen på meg! Er begynt å bli syk, og vil bare sove :( 
Hiver med et bilde av meg som ligger på sofaen og kjeder meg :D Ehe x]


 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D ^-^

Skrevet: 12.10.2012 18:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har vel egentlig unngått bloggen i ferien, siden det har stått så mye annet på planen. Jeg ble så lei av å styre rundt på Tysnes, at når jeg faktisk fikk den kjanse, reiste jeg inn igjen til Fusa. 

Nye sko: Jeg er blitt en av de personene som klager over ryggen i ny og ne. Jeg har funne ut at det er nesten ikke vits i å bry seg om smertene lengre, for alle har jo vondt i ryggen. Det er jo nermest vanlig! Jeg kan ikke gå til lege med det, for det eneste en lege faktisk gjør, er å sende deg til en fysioterapaut, som mer eller mindre trykker det du har i ryggen frem til blæren! Jeg selv, vet hvorfor jeg har vondt i ryggen, og det er en livsskade. Om du vet sånn noelunne om ryggens funksjon og hvordan ryggvirvler osv ser ut, kan du logisk nok tenke deg hva som har skjedd baki der! 
Anyways.... Numberrr one!.. Etter at jeg hadde fullført kjøretime nummer 6, oppholdt jeg meg på amfi senteret (Os), hvor jeg da kjøpte meg nye sko :) Jeg er meget fornøyd!  Og jeg velger alltis sko med litt hæl på. Jeg valgte denne gangen sko uten hæl, men med myk såle. Digger dem:

Ikke så bra bilde da men.... Holder :D Var ute å trødde i gjørmen i går kveld xD Kjørte oss fast en helt random plass ;)

Farget håret hos Carisma:
På tirsdag farget jeg håert.... Noe som kostet meg en formue! ;) Jeg farget det hos Carisma i Våge, på Tysnes. Jeg ble anbefalt denne plassen, i og med at forje gang jeg farget håret hos frisører, ble det oransjt og jævligt (noe jeg fikset selv etter hvert) Håret ble slitt og jeg bestemte meg for å farge det tilbake etter år med platinablondt. 
Da jeg kom der, ble jeg godt tatt imot, og jeg syns behandlingen var god. Resultatet etter første farging, ble ikke så bra, men håret var sånn ok. Så tok de over en gang til, og fargen ble bra. Fargen ble bra, men håret skriker etter mineraler! Når jeg bleket det, ble det ikke slitt fremme, det var glatt og fint (men ikke bak). Men etter at jeg farget det brunt hos frisøren, har håret på høyre side nermest blitt til mose! Helt grusomt! Men.... Vokser ut igjen, og da kan jeg klippe bort det stygge. Jeg kan ikke klippe mer nå. Jeg fikk en klipp jeg egentlig ikke ba om.. Kostet meg 580 ,- Dette var utenom fargingen... Du får sjokk når du ser hele prisen ;) (Bare ta tuppene du liksom)... Jeg pleier å klippe håret mitt selv, og blir alltid fornøyd! Min tante lærte meg hvordan jeg skulle klippe det. Anyways... Her har du et før og etter bilde :)
Ikke så bra bilde da men.... Mobilkamera og mobilkvalitet ;)
Flere bilder av resultat"""""""""


Jeg er fornøyd :)Jeg kledde bedre blondt, men det ødela håret mitt :( Den følelsen :'(

Jeg fikk tilbud på disse to produktene fra Matrix:

Shampoen er god, men jeg skjønner hvorfor de setter produktet på tilbud når balsamen nermest ikke har noe virkning. Nå varierer jo dette fra hår til hår, men jeg har vanligvis ikke problem med balsamer, uten om gliss sin. Den er også en av de dårligeste balsamene jeg har brukt. Så Matrix... Terningkast 4 for shampoen, og desverre en 2-er for balsamen! Håret føles like tørt ut, og det er like vanskelig å gre gjennom det som om jeg ikke skulle brukt balsamen i det hele tatt. Den lille røde der, funker bra. Den klarer å skjule litt av "Mosehåret" mitt ;) HE...HE! Terningkast har ikke peiling! ;)
Jeg anbefaler denne:

Den er absolutt helt fantastisk på mitt hår. Spesielt når jeg bleket det. Den glatter og pleier håret, akkurat slik som de lover. Sikkert derfor jeg ikke slet håret fremme. Helt utrolig hva en shampo og baslam kan gjøre. Dette er definnetivt min favoritt type! Disse finner du på dagligvarebutikkene, som du sikkert har sett. De er dobbelt så billig som sånn frisørproduker, men funker like bra og vell så det! Reklamen overdriver en del, JA... Men denne er helt super! De burde bruke denne hos frisøren i stede for ;)

Kan jo hive inn et bilde hos frisørsalongen:Såååeh.... Mine anbefalinger er helt klart. Jeg vil ikke velge noen av frisørene på Tysnes. 
På Tysnes anbefaler jeg frisørsalongen på kaien, når det kommer til pris og produkter (kjøpte en hårspray som jeg bare elsker!)
Men anbefaler Carisma når det kommer til kundebehandling. Resultatene på meg ble sånn noelunne likt score på. 
Neste gang jeg må til frisøren, velger jeg frisørsalongen som kusinen til min mor jobbet på, der er de utrolig gode! Det er frisørsalongen på amfi Os, som ligger ved siden av apoteket.
Om klipp, går jeg til min tante, eller klipper meg selv. 
Sååå... Ladies en gentleman, skal jeg fortelle dere hva prisen ble for dette her. Den ble.... *trommevirvel!* Ca. 1780 kr!
Hadde jeg gått på kaien, hadde prisen logge på 900 - 1000 kr!
Prisen på Os for det samme ligger på 850 kroner for farging og tuppklipp....
Sååååeh.... God kundebehandling, 3-er i resultat og høy pris?
Eller.... En lang dag hos frisøren, kjaptgjort resultat og greit resultat for pengene? 
Jeg velger ingen av delene! Jeg velger hjemmebehandling og Os ;)
PRØV Å SNU MEG! (Y) 
Hvem går du til?

Hehe, siden vi først er innpå dette temaet allerede, så kan jeg jo slenge innpå resultate jeg laget på Steffen sitt hår!

Hihi <3 Den skjønningen <3


La oss hoppe litt tilbake i tid. 
Fredag, ble det en rånekveld på oss. Jeg, Marius, Kenneth, Stian, Frank, Andreas, Celine, Linda, Dag-Eirik, og Patrik rånte litt rundt i Våge. kjekk kveld.
Patrik og Andreas:

Kenneth:

Andreas:


Celine ^-^:


Marius og Stian:


Me og Kkenneth:
Hahaaaa xD


Har også kost meg på basar med familie og venner :) Passet en del på lillebroren min da.
Allerede som 2 åring knipser han med mobil xD


I tillegg har jeg selt kjeks for klassen :) Men det går vi ikke lengre inn på ;) Hehe ;)

Nå skal jeg til Tysnes, så jeg skriver et innlegg om eventuelt mer senere elns :D


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 

 
Skrevet: 06.10.2012 21:35 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har hele tiden sagt at K-pop er min hovedinspirasjon til dans. Noe jeg har innsett at det ikke er i etter tid. Som 8 åring flyttet jeg til min stefars hus, og der fant jeg en cd. Denne cd-en var altså et album fra scooter. Denne gruppen har mange gode sanger. Og jeg brukte den fine plassen vi hadde i den "nye" stuen til å danse i. Det var altså denne cd-en jeg danset til første gang jeg danset skikkelig. Og det var denne sangen på den cd-en som var favoritten:
 

 

TRO DET ELLER EI! :)

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^


hits