Skrevet: 19.06.2012 00:39 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Begynte å pakke i 20:30 tiden, og er forsåvidt ferdig. Har hatt koselig besøk av Henriette, Mathilde og Maria i dag ^-^ I morgen er det skoleavsluttning. Og så er det altså FERIE.... Noe jeg alt har tatt xD Dette er sisste natten min i denne leiligheten! :) Er litt trist, samtilig ikke. Jeg skal flytte inn i en ny og litt nyere her i fjorden, til høsten. Skal bo med Katrine ^-^

Anyways.... Jeg trodde jeg var ferdig, og kunne gå å legge meg.... Men da jeg åpnet frysen av ren refleks, såg jeg et lite/stort dilemma xD Det ligger der enda... 3 boser/pakker med is. Kjøpte det når jeg hadde vondt i halsen for en uke siden nå tror jeg. Og de kan man ikke pakke ned.... Så jeg har da begynt å spise :S Er meget lei, og klare rikke mer! Så nå håper jeg de forsvinner på mystisk vis i natt xD
Iiiiiis ^-^ *Gulp*


Skulle gjerne vist bilde av Mathilde og Henriette sine slaskete sofa moment... Men glemte kabelen på Tysnes.
Jaja....  Og nå.... Nå kommer ikke jeg til å få sove! :( Sukker er en dårlig ide å spise før jeg skal legge meg x] 


Legger ut dette bildet i samme slengen jeg ^-^ Er av meg og Katrine :)
 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 16.06.2012 17:07 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Har fått meg ny mobil! :) Er ikke så stort å blogge om akkurat, men nå kan jeg hvertfall komme med bilder på bloggen! :) 
 

Så til saken..... Jeg har begynt på et kjoleprosjekt. Skal utføre dette hos mormor. Jeg desginet den slik:

Overdelen har jeg sett litt etter på et annet design. På designet viser det ikke at hun har hansker på. Eller hansker som er fast i kjolen på en måte.

Har ikke skjedd så mye i det sisste, derfor har bloggen verrt litt kjedelig kan du si.

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^


 
Skrevet: 11.06.2012 22:28 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg hadde tenkt å skrive noe her i helgen... Men... Jeg glemte laderen til dataen i Fusa :) Slik at jeg var uten data omtrent hele helgen ;) Det førte jo til at jeg og Ingvild tok turen til Kleppa og pimpet bilen til Trond med juleting x] Tok en "pimp my ride Tysnes"... Ehe! Vi satt på med Marius tilbake :D Som har kjøpt seg enda en ny bil. Som ser slik ut:
BMW <3På fredag kom Katrine og pappaen hennes med motorsykkler og hentet meg. Eller.... Først såg vi på leiligheten jeg og Katrine skal bo i til høsten. Så kjørte vi til Tysnes. Hærlig tur! :D Skal så ta motorsykkel lappen en dag! Katrine skal snart ta lappen på det. 

Jeg er veldig solbrent på skuldrene atm. Lenge leve aloevera! :) Skulle gjerne vist bilde, men er på mobilen uten minnekort. Må ha sånn cd for å få bilde på dataen, og den har ikke jeg. 

Og så er jeg veldig forkjølet :( Er pollen som gjør det. Nå har jeg fått med meg allergi medisin til Fusa. Håper det hjelper! 

Jeg fikk akkurat med meg trommekonserten til Kenneth og de, så gjekk jeg bort til kaien og ventet. Der snakket jeg med Stian (broren min). Lars Martin, Rene og Eva ^-^ Så kom Erlend med "nyebilen"... Han krasjet BMW-en sin og byttet den inn i en HEL audi. Gjekk bra den, men slukte bensin! x] 

Nå koser jeg meg med is og kakao. Det er altså bra for halsen.
Måtte ta bilde med webcammen... Ble derfor veldig dårlig. Jeg har ødelagt den mobilen jeg kan ta bilder meg. Og bruker nå en samsung uten minnekort. Derfor ble det litt lite bilder i dette innlegget :S


 Haha! Fant ett bilde av meg på dataen, som får frem personligheten min veldig bra! xD 


 Hva er du allergisk mot?


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 08.06.2012 08:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Typisk at i første time, så får vi øve til prøven vi skal ha i neste time. Så har jeg glemt boken!  Klart... Jeg kan gå hjem og hente den, men det er sånn et kvarter  igjen av timen, og i "friminuttet" skal jeg hjem o g skifte til shorts og tynnere genser, for HER er det sommer og sol du! :D

Æææh! :D Dette ble jo et kort og greit innlegg x]
 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 
Skrevet: 06.06.2012 13:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Begynner rett på!

På fredag var hele klassen på lepramuseet i Bergen. Lepra er en sykdom, som var veldig vanlig rundt 1970 - 1980. Bakterien som forårsaker sykdommen, ble oppdaget av en Bergenser. Vi besøkte altså det sykehuset leprapasientene låg på. Det var så klart ikke bare lepra pasienter som bodde der. Er et grønt gammelt bygg 2 min fra fisketorget, i Bergen.
Først var vi inne i kirken, som hørte til sykehuset. Det var faktisk en veldig fin kirke. Så gjekk vi rundtom på lepramuseet og såg på rommene som folk låg på osv. Var sol ute, og egentlig grei temperatur, helt til vi kom frem til museet. Da kom den kalde vinden. Og det er faktisk veldig kaldt inne på museet!  På rommene hang det bilder av passienter, og noen plasser kunne du se utfallet av sykdommen. Var to versjoner. En glatt og en knutete.
Søk det opp! :)  

14 år gammel jente, som var passient på leprasykehuset:


Var ikke bare malte biler, men også fotografier av noen pasienter.

Den knutete versjonen:


Den glatte versjonen:Den knutete og den glatte. Det nederste bildet er et ekte foto.

Jeg har ikke så mye å fortelle fra helgen. Jeg jobbet hele helgen nemmelig :)

På mandag fikk vi vite at vi kom opp i matte eksamen. Og jeg kan si at med en gang jeg fikk vite det, falt humøret og tankene i grusen. Jeg klarer ikke matte, og samtidig fikk jeg liksom enda mer å tenke på. Så tårene falt og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Morten kom ned og hjalp og trøstet meg om kveld. Han kunne mer matte en jeg trodde xD Vi satt og jobbet med sylindervolum osv. til langt på natt, til slutt ble jeg så trøtt at jeg sovna xD På tirsdag var det litt bedre, samtidig ikke. Jeg gjekk hjem fra skolen etter de to matte timene vi hadde, jeg orket ikke mer. Samtidig hadde jeg fått feber. Jeg gruet meg skikkelig til i dag.  Nå er jeg lei! I dag hadde vi altså eksamenen. Jeg slengte på meg Erlend sin genser, som er skikkelig god og romslig. Sikkret meg en god plass helt bak, der følte jeg at jeg fikk mer fred på en måte. Jeg ble ferdig i 12 tiden. Og var skikkelig letta! Nå har jeg sotte å slappet av siden. Syns det gjekk bedre en forventet. Hadde nok ikke klart det uten Morten :) 

Nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på! :S

JaJa.... Da letter dette sultne vesnet på ræven for å finne seg mat :D


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^  


hits