Skrevet: 01.06.2012 00:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Ingvild har fått meg hekta!!! ;o Typpisk henne! xD Gleder meg til å danse til denne, med henne i sommer <3
 Hva syns du?
Ble du hekta? 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 30.05.2012 13:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg ble ferdig med kost og ernæring prøven før tiden, og nå sitter jeg og venter -.- Ææææh! Etter skolen i dag, skal jeg se på leilighet :) Gleder meg litt, etter som planen er at jeg skal flytte inn der til høsten :D Og så skal Katrine kanskje bo sammen med meg :D Skal sove litt etter det kjenner jeg xD Er kjempe trøtt nå :O
 

Men nå få jeg visst gå! :D Hihi ^-^


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 
Skrevet: 29.05.2012 19:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hekta! :)
 Ha en fin tirsdagskveld!


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 29.05.2012 16:04 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Har hatt en veldig travel helg kan du si. Jeg kom, hjem på fredag, og måtte hjem for å få tak i nøkkler osv. til dansetreningen jeg skulle holde for jentene. Faktisk sisste gangen de skulle få øve på det de skulle opptre med på Surhaa Blues. Jeg kom ikke for sent, heldigvis. Jeg kjente jeg ble stresset, etter som jeg nett hadde komt meg til Tysnes, og så måtte jeg igjen stresse med å få skyss ned til Våge. Ingen ute hvor jeg bor, var hjemme eller hadde tid til å kjøre. Det endte med at Knut (broren til stemoren min) lånte gobilen til pappa, og kjørte meg ned. 

På lørdag var altså den "store" dagen. Surhaa Blues trødde i gang. Og jeg var egentlig ganske rolig hele dagen. Jeg og Katrine solte oss til og med litt før vi skulle opp for å se dansejentene våre opptre (vi var med i en liten akt selv og). Oooog... Jeg legger ikke ut bilde av oss, så bleke som vi er xD Hehe *host*.... Ok da... Kan legge ut et xD Men der ser du mest Katrine da, eheheeee<3

 
Før det hele egentlig fikk en skikkelig start, var det grip mikrofonen. Der dansejentene til meg og Katrine skulle opptre. De var alle ganske nervøse, og jeg kjente at jeg stresset. Når det ble deres tur, manglet 3 av jentene. Stresset som jeg var, sa jeg at de måtte finne på noe lurt mens vi ventet, og i det jeg sa det, kom jentene. Og de laget stemning! Den sisste dansen deres, fikk vi flere med på dansingen. Jeg og Katrine sto og danset med Arne (som har støttet oss opp til å danse lenge!). Jeg hadde et mål om å få Roald til å danse (han som i bunn og grunn startet arrangemanget Surhaa Blues). Men han gjemte seg altså. Den sniken!
Dansebilde av meg og Kartrine <3 (Bare si ifra om jeg skal fjerne det, Katrine).


Jeg og Katrine hadde endelig klart å sette oss ned for å puste litt, da vi plutselig hørte navnene våres. Da hadde alle jentene gått opp på scenen, og ropte oss opp. De takket oss for å ha trent dem uten å ta betaling, og brukt fritiden vårt på dem. Så ga de oss en blom. Jeg klemte alle, og ble helt rørt! Så tok jeg automatisk mikrofonen, og skrøt over jentene. Kjente noen tårer i øyekroken da gitt! 
Tusen Takk jenter! Dere er helt fantastiske! ^-^

Er altså en potterose :D
Vi var en gjeng på vel 12 stykker som gjekk opp der når kvelden kom i gang. Da jeg kom opp der ble jeg egentlig litt skremt, for jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg xD Helsigvis passet gjengen godt på meg <3 Jeg husker ikke så mye av slutten, desverre. Men husker at jeg satt med en super grei person, og gjekk en tur ^-^ Det var god stemning hele tiden. Gleder meg til neste år! :)

 
Må skryte av min awesome lillebror, Kenneth. Som trommet bra på Surhaa Blues. Han er rett og slett en mester på det der. Samtidig passet han på meg så og si hele kvelden. Katrine og Alexander, var rundt meg en god del og! :) <3 Fikk høre mye fra kvelden både søndag, mandag og i dag ;)

Her er et bilde av han på trommer (ikke på Surhaa Blues)


Skal se om jeg får tak i bilder fra Surhaa Blues snart! :)

Jeg håpet på å få hvilt godt ut på søndag, fordi jeg skulle på seinvakt. Jeg ble vekt litt tidligere en jeg håpet på. Og sånt merker jeg veldig godt. Bare minutter kan avgjøre om jeg blir trøtt i løpet av dagen eller ikke. Når jeg kom hjem fra jobb, tok det ikke lang tid før Marius (tremenningen min, som har hytte her) kom ut med den flotte BMW-en sin. Vi skulle ta oss en roadtrip til Våge. Jeg rev med meg en hamburger (veldig god... Er meeeeeget stolt over meg selv, som klarte å mixe opp en så god hamburger O.o ) og satte meg i bilen. Kenneth bestemte seg for å bli med han og. Hadde en hau med meldinger og ubesvarte anrop etter jobb. I tillegg hadde NETCOM vert nede. Satt å svarte alle, mens jeg ventet på Marius. Men han kom så fort at jeg ikke ble ferdig, i tillegg klikket telefonen min. Så om dere ikke har fått svar fra meg, så vet dere hvorfor! :)
Vi endte opp i Ølve. Da vi kom til Ølve bilsenter, ringte jeg Morten, og spurte hvor han var. Han var altså i dusjen....... Går ikke i detalj for hva han hadde på nevene da han tok telefonen..... Ok.... Det var såpe ;)
Hehe! GOT YAH! Vi kjørte opp til han og snakket litt med han før vi kjørte hjem igjen.
Dette er foresten bilen til Marius ;) Dere som bor på Tysnes har sikkert sett han kjøre rundtom et par hundretusen ganger ^-^


På mandag ble jeg, Kenneth og Kristian invitert på middag av pappa og Karianne. Vi kjørte til Laukhamer og spiste kjøttkaker (veldig godt), sammen med Knut, Hilde, Mia Madelen, Emma Sofie, Roald, Else Karin, Karianne, Knut Benjamin, Angelica og pappa. Så kjørte vi ned til Våge hvor Roald spanderte is på hele gjengen :) Han altsåååeh! <3
Var veldig koselig, og været var med oss. Dette førte da til at jeg ikke rakk bussen. Men så kom jo selvsagt Erlend, så snill som han er, og hentet meg. 
Daaaaaa kan jeg jo legge ut et bilde jeg har lagt ut før .... En meget trøtt Erlend xD


Dette ble et veldig langt innlegg O.o.... Er jo mer en jeg har skrevet til sammen på skolen i dag dette :O Hehe! xD

Skal si jeg er trøtt nå :S Må legge meg ned litt tror jeg.  KAPRER SENGEN MIN! WHOOO! <3

Sleng gjerne igjen en kommentar! :)
Håper du/dere har hatt en like fin helg! 

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
 

 
Skrevet: 24.05.2012 21:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Må innrømme, eller.... Får vel være så teit og si det jeg og, at jeg er en smule skolelei og klar for ferie. Kjenner det nå som solen er her, og vi må sitte inne i timen. Samtisig gjør skolen slik at hverdagen min blir noe å huske, selv om ferie hadde vert veldig godt nå! Etter skolen i dag så gjorde jeg ingenting. Eller.... Jeg hadde utrolig lyst på maxboller og spagetti, så jeg mekket det når jeg kom hjem. Jeg sovnet ganske så med en gang etter at jeg hadde spist.
Så våknet jeg i 17:30 tiden, og ble med Henriette, Morten og Elisabeth bort til bensinstasjonen for å kjøpe is. Så gjekk Elisabeth for å jobbe med matte, mens jeg, Henriette og Morten ble sittende. Nå er jeg veldig klar for å koselig kveld, med paradise og slasking. 

Jeg har foresten begynt å bli bedre i foten. Kan ta av støtten på madag tror jeg.  ^-^


Jeg er veldig klar for lørdag! Surhaa Blues! :D Selv om det står blues, er det ikke bare blues. Men en veldig koselig festival med musikk og kos ute på en gård. Er faktisk på gården vår xD Vi har en fargerik silo, som er blitt en atraksjon! :) 
KOM PÅ EN KOSELIG KONSERT OPPLEVELSE!! 
Navne mitt står faktisk på plakaten, nede i venstre hjørne. Dans av Rebekka Instøy Dalland og co. Jeg skal ikke danse, pga. foten, men jentene jeg trener skal danse :D Gleder meg!Nyt helgen! :D

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
 
Skrevet: 24.05.2012 00:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Har vert en utrolig koselig dag, men en helt grusom morning. Jeg våknet med at øynene rant, var tett i nesen og astmaen var i gang. Jeg tenkte ikke så mye over det, før jeg reiste meg og kjente at det faktisk var litt kraftig reaksjon. Jeg er allergisk mot sengemidd, husmidd, støv og pollen. Og i dag reagerte jeg på noe. Det kom seg heldigvis utover dagen. Rundt klokken 13:00 kom Erlend og Joachim og hentet meg. De kjørte meg opp til legen, som da skulle ta en p-sprøyte på meg. Nå var det ikke legen som tok den på meg, men en sykesøster som jobbet der. Og de skulle da stikke meg i ruuuuumpen. Jeg fikk velge om jeg ville bli stukket i rumpen eller i armen. Jeg fikk vite at om de stakk meg i rumpen, var det mye sikkrere. Så jeg valgte rumpen jeg ^-^ NO PROBLEM :D Så det var bare å bende over x] 
Takk til Mads som hjalp meg med å ta bilde xD


O.o

Etter at jeg var ferdig der oppe, gjekk jeg ned til fjorden igjen. Når jeg kom hjem, hadde Mads, Elisabeth, Ida og Benjamin komt hjem. Ida reiste til Os, mens jeg satte i gang med kakebaking, som vanlig. Jeg bakte oreokake til Ida.


Når Ida kom hjem igjen fra Os, fant vi ut at vi måtte gjøre noe kjekt........ SOOOL! Så jeg, Ida, Elisabeth, Mads, Benjamin, Mariann og Aslak gjekk bort til noen benker, og grillet. Kjempe koseligt! 
Mads som snakker i telefonen, på en visst nok veldig merkelig måte xD


:D
Spisebilde av Idaaaa!! >:)
Kan med en gang si at gårsdagen var like koselig. I går etter skolen, reiste Erlend, Morten og Alexander til Stord, mens jeg hoppet av på Tysnes. Jeg koste meg på terassen med en cider i solen, mens Kenneth laget hamburger til meg. Så var jeg med skjønneste Steffen ^-^

Håper dere har hatt en like koselig dag som meg ^-^
Nyter du solen?

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
 
Skrevet: 22.05.2012 11:40 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Pffff.... Det er vel nøyaktig 1 time og 40 minutter siden jeg ble ferdig med årsprøven i matte. Jeg hadde planer om å bruke tiden min i går, til å øve til matteprøven. Men sånn ble det altså ikke. Jeg koste meg rett og slett i solen. Når kvelden kom godt inn i klokkeslettet, la jeg meg ned for å se på dette innvikla greiene. Av en eller en annen merkelig grunn, bekymret jeg meg ikke for prøven. Jeg hadde en god følelse. Jeg har jo fulgt litt med da ^-^ Men matte er virkelig ikke mitt sterkeste fag. Ikke liker jeg det heller! Jeg fikk de sjokkansiktet når Erlend kom å hjalp meg med matten, han viste meg utrekning osv. Jeg trodde ikke at han kunne matte jeg xD Men han hadde hatt akkurat den samme prøven i fjord. Ehe >:) Jeg lover dere, hadde ikke han gjort det i går, hadde jeg ikke klart meg så bra på prøven. For det vi fekk på prøven, var akkurat det Erlend hadde gått gjennom med meg i går. Tusen Takk Erlend ^-^ Du er helten min! x] Har kjøpt en kald cola til han, som takk for hjelpen. Men han vet det ikke enda da. Den står i kjøleskapet, og han er på skolen. Jeg skrev faktisk på armen min "Dette går veldig bra!" for å motivere meg selv. Jeg såg på det en gang, og fortsatte med matten. Erlend motiverte meg nok i går :D Han er vel ene av dem som passer mest på meg her inne i Fusa :) Setter jeg stor pris på ^-^

Gode klemmer fra gode venner ^-^ Dårlig kameramann, som fokuserer på rumpen -.- Eller hva Ole? :)


Motivation! Jeg gjekk ganske med en gang. Gjekk i 10 tiden, og var innom apoteket og kjøpte meg noen isposer og støtte til foten, før jeg gjekk hjem. Den SKAL bli helt bra til Surhaa Blues på lørdag! ;o

Nå skal jeg legge sammen enda et konkurransebidra til asan intimkonkurranse. Siden vi ikke fikk godkjendt det første :S Jeg skal legge den ut her når jeg er ferdig :D

Hva tenker du om matte? 

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
 
Skrevet: 21.05.2012 20:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


På lørdag hadde jeg altså jentekveld. Det endte med at Isabell og Anne Marie, tok meg med på en spasertur. Da pristerte jeg altså å trø kraftigt over! Har vondt den dag i dag. Støttet det opp i hele går, og det har vert ganske bra i dag. Men nå.... Nå har jeg virkelig drete meg selv på leggen.. Eller... Ankelen. Har hatt en veldig koselig dag sammen med Alexander, Erlend,  Morten og Sandra. Vi har vert ute i solen som forsvant, og grillet. Etter grillingen, gjekk vi å spilte fotball i en ballbinge ikke langt her ifra. Hadde ikke trodd at jeg skulle klare så mye. Men bestemte meg for å gi litt av meg selv, noe jeg angrer litt på nå. Jeg stoppet meg selv helt, når jeg merket at foten ikke sammarbeidet lengre. Den var rett og slett veldig ubehagelig! Og jeg begynte bli både rød og blå oppover leggen. Vi satt der en liten stund og pustet ut. Til slutt fant jeg ut at jeg måtte ned og ta is på igjen. Den ble virkelig vond! Så Erlend reiste seg med en gang og fekk meg ned til leiligheten. Merket at foten ble veldig fort bedre, når jeg tok det litt med ro. Har nok klart å forslå den ganske kraftigt ja. 


Jeg hadde egentlig tenkt å blogge om mye mer, men det blir ikke helt det samme uten bilder. Og alle bildene mine ligger på mobilen, som er tom for strøm. Håper noen kan komme å redde meg med en lader. For jeg må ha vekkerklokke i morgen. Mattetentamen......... -.-

Planen min nå, er å slappe helt av med matte, snop, paradise, og musikk :) Gleder meg rett og slett til å koble enda mer ut! 

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 

 
Skrevet: 17.05.2012 00:16 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da var jeg på Tysnes igjen. Må bare si at jeg hater å reise kollektivt. Trond skulle til Bergen i dag, så jeg tok bussen hjem til Tysnes i dag. JaJa ^-^ 

Denne uken har på en måte vert kort. Eller.... Jeg har vert syk. Merket at jeg begynte å bli syk først når det ble tungt å stå opp om morningen. Mandagsmorning, gjekk jeg ikke på skolen, og jeg angrer ikke på det. For senere på dagen fikk jeg feber.  Den ga seg i løpet av kvelden, når hode var komt på puta. 
Tirsdag gjekk jeg ikke på skolen før litt utpå dagen. Tror jeg gjekk på skolen rett etter lunsj. Jeg tvang meg selv opp og ut. Måtte gjøre ferdig prosjektet. Ble ikke helt ferdig, men fornøyd nok til å sovne når jeg kom hjem.

I går koste Ole og Erlend seg med lekeslossing, og av merkelig grunn, ble dette er resultat av krigen O.o

...... Er fuktighetskrem altså! xD

I dag har jeg heller ikke vert på skolen. Føler jeg skulker, men jeg blir veldig redusert når sykdom er inn i bildet. Heldigvis er jeg friskere nå, og er klar for en flott 17. Mai feiring. Gleder meg il å se jentene mine opptre i morgen. Hadde generalprøve i dag, som gjekk veldig bra! Jeg har tatt meg den frihet til å sette kreativiteten i spill. Jeg og Katrine skal nemmelig komme inn og holde opp en plakat under dansen til jentene i morgen.


Og plakaten ble overraskende bra xD


Hihihi ^-^

Jeg er stolt over jentene! Skal se om jeg får et bilde av dem i morgen.Ha en fantastisk 17. Mai feiring!

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
 
Skrevet: 14.05.2012 18:41 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o

<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 14.05.2012 18:02 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg og Katrine deltar i en konkurranse hvor vi kan vinne en konsert med Lido Lido :D Håper vi vinner ^-^

Hihi ^-^


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 
Skrevet: 14.05.2012 15:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg blir for tiden sett på som en veldig opptatt person. Folk mener jeg må ta det med ro. Altså, jeg prøver så godt jeg kan. Men i mitt hode, så er ikke verden i dag noen plass man har tid til å slappe av lengre. Jeg tror egentlig det er skolen som stresse meg for tiden. Jeg er i tillegg veldig med på ting. Du kan altså spørre om jeg vil det og det, og så uten å tenke meg om, så sier jeg ja. Men om jeg vet at jeg skal noe, så er det NEI med en gang. Noe som ofte skjer.... Jeg er ofte opptatt med noe. Samtidig er jeg ofte ute og reker :) Altså, jeg er nesten aldri hjemme! Det er egentlig poenge mitt her. På torsdag feks. fikk jeg er en spontan ide, mens jeg jobbet med presentasjonen min. Jeg tenkte jeg skulle presentere i uniformen, som da låg på Tysnes. Så jeg, Erlend og Alexander bestemte seg for å ta en roadrip til Tysnes, og hente uniformen og sko. Hehehe xD Alt vi finner på :)

På fredag skjedde det ikke mye, vi hadde presentasjonen på skolen, som jeg følte at jeg nailet! :D Takk til Erlend som kjørte til Tysnes slik at jeg fikk uniformen ^-^
Hahaha! Har foresten film av Erlend og Alex, når de synger i bilen xD De vet det ikke, men nå som jeg skriver det her, så finner de sikkert ut av det xD Tror de er de eneste som ikke har sett den (a)På lørdag trente jeg dansegruppen, sammen med Katrine ^-^

De er kjempe flinke, og klare til 17. Mai! :D
Stolt over dere jenter! 


Senere på lørdag var det altså guttekveld hos Marius :) Nå er det jo ikke alt som skal på denne bloggen heller ;) Jeg er vertfall sånn, som ikke vil at fyllabilder av meg selv skal ligge på facebook eller blogg. Syns bare at det ikke passer seg. Men.... Men..... Jeg, Katrine og Alexander joinet denne guttekvelden da. Og det var altså veldig gøy å se Marius full xD Hahahaha!!! Sorry, Marius.... Men du tok litt kako med den nisse latteren xD
Hahahahaha! (A)


Jeg var stort sett edru hele kvelden, sammen med Katrine. Er litt sjip å gå glipp av forsj :) Men vi koste oss ^-^

Jeg våknet da hjemme, og kom på at jeg ikke hadde noen ekstra bukser xD Jeg hadde derfor nattbukse på meg hele dage, til jeg fant Kriss sine bukser O.o Så gjekk rundt i Kristian sine klær, og ventet på at Erlend og Alexander skulle komme å hente meg på Tysnes xD Jeg ville ikke ta bussen uten skikkelig bukse! De hentet meg i Uggdal, med det nedlagte bakeriet. Eller... Først ventet jeg på at Stian skulle komme hjem, så ventet jeg hos han til de kom. Slik at de skulle slippe å kjøre den stygge veien ut til meg xD 


I dag, skal jeg bare være hjemme og jobbe med prosjektet. Det trengs! Erlend og Alex for nett til Bergen/Sotra :) Så nå fikk jeg litt arbeidsro xD 

Jeg fant noen blåe vernebriller i bilen til Jon A på fredag :) Jeg syns jeg kledde dem veldig godt :O


Meg og Steffen :D


I tillegg fant Jon A frem kjøre jakken til Fredrik (broren min). Den han hadde brukt før når han kjørte. Nå skal altså jeg bruke den xD Siden jeg sitter så mye på med Marius, og forhåpentligvis skal sitte på med Katrine. 
Hihihi ^-^


Jeg må i tillegg få poste nesen tik Kenneth (broren min)
Haha! Den ble knall blå etter at han hadde poppen en kvise O.o 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^

Skrevet: 10.05.2012 15:33 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har faktisk sotte minimum 2 timer og bare sett på prosjektet og ikke gjort noe..... Det er for gale! Jeg har ikke arbeidslyst i det hele tatt. Jeg tenker på så alt for mye annet.
I går gjekk jeg hjem i fra skolen, fordi jeg håpet på å kunne klare å jobbe bedre hjemme. Vi kunne velge om vi ville komme på skolen og jobbe, eller om vi ville sitte hjemme og jobbe. Valgte skolen, men hjemme var visst mye bedre. Stille og rolig! Etter skolen, kom Erlend. Han, Alexander og meg kjørte da til Bergen en tur. De skulle visst på biltema. Var ganske kjekt da :) De to karene der må holde seg unna IDOL for å si det sånn ;) En koselig tur med syning/hyling i bilen xD
Tuuuuuunell!

Ikke hat meg! .... Alex mente han såg så skjev ut på håret her :) O.o

Et stk. meeeget trøtt Erlend! 


Dette var det eneste jeg kjøpte meg på turen. Det er en tannkrem som får tenna dine hvitere. Tro det eller ei, den funker. Har brukt den 2 ganger og tenna mine er allerede hvitere.


Min situasjon akkurat nå :)  Jeg sitter her hvor det er mest maur!.... Drepte nett en del xD Jeg merket at det var en som gjekk på skuldera mi, da var det nok. Jeg såg bak sofaen og fant ut at de krøp inn gjennom dørsprekkene. Da tenkte jeg at tuen måtte være utenfor en plass. Og jaggu, de kryper opp gjennom mursprekkene. Og kommer under ifra. De er så og si under gulve -.-  Jeg sprayet dem ned med grønnsåpe, og de døde momentant. Så satte jeg opp en felle, slik at de kan forsyne seg med gift ;)


KOM HER OG HJELP MEEEEG! :(


 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^

 
Skrevet: 09.05.2012 12:16 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg sitter på en måte litt fast med dette skoleprosjektet :S Så nå pauser jeg NOK EN GANG! Hehe!
Tenkte jeg kunne ta en "spørreundersøkelse"  nå som jeg først satt her da :)

20 ting du MÅ svare på! 

1. Hva heter du?
Rebekka

2. Hvis du kunne velge mellom ditt navn og en veninnes navn, hva og hvem sitt ville du valgt?
Jeg liker veldig godt mitt eget, er fornøyd med det... Men om jeg måtte velge, så liker jeg navnet Isabell veldig godt! :D 

3. Hva er favoritt dyret ditt? (Et som ikke er vanlig å ha som kjæledyr)
Tiger! :D Det er vel ikke så vanligt å ha som kjæledyr?

4. Hvor ser du deg selv om 5 år?
I speilet! :D Neida.... Jeg er ikke sikker egentlig. Må nesten bare vente og se. 

5. Hvem er dine beste venner?
Katrine, Anne Marie, Isabell, Ida, Ingvild, Heidi, Alexander, Erlend, Morten, Kristian, Marius. Jeg liker egentlig ikke ha sånn beste venner osv. Jeg er venn med dem jeg er venn med, og dejeg trives godt med er automatisk i min sirkel av venner :D HEHE!

6.  Et litt tullete bilde av deg?
Hahaha! Tok det hos pappa xD


7. Noe du hater?
Edderkopper! .... Småkryp som går på meg. Vann... Har vannskrekk.

8. Ser du opp til noen?
Mormor!... Hun er den personen jeg ligner mest på. Både kropslig og tankegang ^-^ Og mamma :D<3

9. Hvor mange søsken har du?
11 O.o
Stian, Fredrik, Kristian, Kenneth, Maria, Andrea, Matias, Angelica, Knut Benjamin, Steffen og fetteren min bor hos oss (Alexander) ^-^

11. Har du kjæledyr?
Har en søt pus som har fått navnet Nussi ^-^

12. Hva heter foreldrene dine?
Tone og Knut-Martin :D <3

13. Hvis du fikk 1000 000 kr, hva ville du brukt dem til?
Aner ikke! O.o

14. Hadde du noen barne-tv figurer du var redd for, når du var liten?
Hattifnattene og hufsa i mumidalen, en sånn dukke som var i grøsserne... Åsso sånne store ting som var i fraglene :O Oooog såååå husker ikke fler :S 

15. Hobbyer?
Baker! Danser!

16. Din drømmegutt/mann?
Han må få meg til å le. Han må også få meg til å føle meg trygg! En skikkelig gladgutt er noe for meg :D Åsso må han være av den litt rolige typen :)

17. Uvaner?
Tuller mye, holder meg rundt låret når jeg sitter i en bil O.o SNORKER! O.o

18. Hva skal du utdanne deg til?
Jordmor!! ^-^

19.  Favoritt merke?
Da sier jeg et bilmerke... BMW! :D

20. Kallenavn?
Iselin, Reko, Reka, Bex, Rebekka...... 

 

Det var jo masse randome spm. Ta den du og! :D 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 08.05.2012 18:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Nå har nakken min blitt mye bedre. Og jeg har laget middag ^-^
Skiiiinge grateng!
Brukte sikkert en halvtime på å få opp denne:


WhoooO! Burde nesten feire at jeg fikk den opp xD


Det var serøst nett før jeg gjekk ut på gaten og stanset en random person for å få hjelp xD

Yummiiis! :D


Håper jeg klarer dessert og O.o xD
Ida og de hjelper meg litt med skinkegratenget da ^-^

Herremin så random dette innlegget ble O.o
 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 08.05.2012 15:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg er litt sjokkert.... Men rekner med det er normalt :S 
Jeg gjekk ned 4 kilo på to dager.  Og nå når jeg ser meg selv i speilet, har jeg i mine øyner blitt tynnere :S 
Jaja, jeg bryr meg egentlig ikke så mye om det. Men jeg syns det er litt rart. Jeg slanker meg ikke eller noe, og syns det er er veldig unødvendig av de fleste som gjør det. Jeg lever med den kroppen jeg har.
Har alltid vert tynn, men klart... Jeg legger jo på meg, jeg og. Bare det at nå, syns jeg vekta forsvinner litt igjen :)
Hvordan?... Aner egentlig ikke. Men dagene mine er blitt så travle at jeg ikke får tid til å spise middag. I går feks. Jeg brukte hel dagen på å rydde etter andre en meg. Jeg klarer ikke leve i rot. JEG MÅTTE blir ferdig, visst ikke låg det jo noe igjen. Jeg vil jo spise middag, men jeg må gjøre meg ferdig med det jeg holder på med først.
JA, jeg spiser lite, av og til.... Mange som reagerer og sier jeg slanker meg. Jeg slanker meg ikke, jeg er fornøyd! Jeg har bare ikke tid til å spise :S Tror det er sånn vertfall xD Jeg er nok bare typen som lett går ned i vekt og.... Lett opp igjen. 
 

Vær fornøyd med kroppen din! Ikke spis deg ihjel, ikke sult deg ihjel! :)


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 08.05.2012 13:27 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg våknet i dag, og kunne ikke bevege meg! Hadde stivnet helt i nakken! Samme skjedde med meg når jeg var i Skottland med klassen, bare at da havnet jeg på sykehuset. Det har løsnet litt nå, men owhaaaowhaaaa så vondt det er :( Heldigvis har jeg med meg smertestillende og muskelavslappende fra sisst her. Og det hjelper litt. Jeg vet ikke hvorfor jeg har fått det tilbake nå, men men... Det går over!
 

Anyways....  På søndag kom jeg til Fusa igjen. Pappa kjørte meg til Tombre, fordi jeg hadde så mye ting å bære på, så ventet jeg der med rekesnifferen (ikke spørr). Så kom Erlend og da kjørte vi ned til fjorden alle tre. Såg på film og sovna zzzZzZzzz!

På mandag startet jeg en heeeelsikkens vaskejobb rett etter skolen. Ikke bare vasking men også maurdreping! HATER DEM! De går overalt! Untatt på romme mitt da ^-^
Mads!!! Du aner ikke hvor mye drit jeg kastet fra kjøleskapet!!:)

Hårete alvor, kan du si :) O.o


Jeg var ikke en gang ferdig når klokken slo 20:00, da tok jeg på chillout music og la hode ned på puten. Sovnet veldig fort kan du si. Jeg våknet av at det gjekk noen inne på romme mitt, plutselig ser jeg Alexander og Erlend som setter seg ned i sofaen her. Haha! Jeg skvatt, og pulsen var i hundre xD
De satt her en stund, og såg på ting, på dataen, mens jeg slet med å våkne. Så kjørte vi til Tombre for å jobbe litt med bilene. Eller, Erlend skulle legge film på grøftalysene og Alex såg litt på hvordan han skulle feste grøftalysene sine. Og mens han gjorde det, så gjekk jeg og Erlend inn og tok film på lysene. 
Når kvelden kom litt opp i klokkeslettet, kjørte de meg ned her igjen.
BMW-en og Nissan Sunnyen :) Vanskelig å ta bilde, bilen til Alexander hadde så syyyykt skarpe lys! O.o

    Erlend                                           Alexander

 

Slenger med et bilde av meg, uten at jeg aner hvorfor xD
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^
Skrevet: 02.05.2012 00:51 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg merker at sommeren smyger seg innpå nå! Så jeg slenger innpå et sommerbilde av meg ^-^Det røde prikkene du ser på meg er bare maling! Ikke blod! :D Hehe ^-^ 
Jeg har blondt hår nå btw :P

Whihiihihi ^-^

 
<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D ^-^


 
Skrevet: 02.05.2012 00:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Yo! 
Skal si jeg har glemt meg her.... Trodde ikke det var sååå lenge siden jeg hadde blogget ;o
Men kan starte med at den 25. April hadde jeg bursdag. Feiret det ikke den dagen, men har feiret det på andre måter :D Kjempe kjekt. Mamma ringte meg mens jeg ventet på Kristian etter jobb, og sa at jeg måtte handle ting til kaka for henne. Der og da hadde jeg faktisk klart å glemme hvilken dato det var xD Jeg er veldig flink til å glemme datoer eller å ikke se hvilken dato det er. Jeg og Kristian var først innom joker i Uggdal, men så hadde ikke de det vi skulle ha, så vi kjørte ned til rimi. Men rimi hadde heller ikke det vi skulle ha, så vi kjørte bort til spar, og der fant vi endelig det vi skulle ha, og mamma kunne endelig bake oreokake til meg! Omnomnomnom. Hehe!
Jeg er dansetrener for en gruppe her på Tysnes, som nylig startet opp, og den første treningen deres var på onsdag den 25. April. Da jeg gjekk ut av bilen begynte alle å synge for meg, jeg ble skikkelig overrasket! De hadde i tillegg en gave til meg :O Tusen Takk til de hærlige dansejentene miOg dette var det jeg fikk ^-^ De kjenner meg visst litt for godt :O


Har vert opptatt så og si alle dagene frem til nå, siden sisst jeg blogget. Med skole og jobb! Har vert helt utslitt i dag, og virkelig slappet av!
Har kost meg i solen med kjekke folk. Dumt jeg ikke har noen bilder fra det :/ 


I kveld var jeg oppe og såg grey's anatomy med Karianne :D Kjempe koselig tv/jentekveld. Hihi ^-^ Hehehe!.... Denne må dere se, jeg lo til jeg satt på gulvet og gråt når de sa "Å du hellige krepsetruse, det går jo i HUNDREÅHELVETTE bortover isen der jo!" xD
 

 

Lover å oppdatere oftere! 

 


<3Rin Amaya^-^<3 Me lesast :D^-^ 


hits