Skrevet: 27.05.2010 13:34 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei :D

Nå sitter jeg og kjeder meg DELUX!  Vi leser på noe humor greier til i morgen.....Det er nemmnelig norsk tentamen i morgen. Jeg skal ikke akkurat vær negativ til det. Det er jo bedre en matte. 
Som vi hadde i går xD
 
Jeg ble litt fasinert av denne sangen! :

I en sofa fra IKEA

I en sofa fra IKEA sitter far og denger mor.
Det er tv-kveld og mor har sølt litt øl på stuens bord.
Så nå banner far og denger mor og bruker tabu ord.

I en sofa fra IKEA sitter mor og lugger far.
I svære dotter river mor ut alt det håret som han har.
Så går far på karatekurs og mor går på bar.

I en sofa fra IKEA sitter far og denger mor.
Far blir sterk når far blir sint.
Og far blir sinna når han tror
At hans kone driver hor med sjefen sin
på hans kontor.

I en sofa fra IKEA sitter mor og klorer far.
Og så hyler de og river av de klærne som de har.
Og så gjør de sånn som gjør at mor
blir mor og far blir far.

I en sofa fra IKEA ligger mor og mor er død.
Så kommer barna på barnehjem og far på
vann og brød.
Det var dagens lille solstreif
hilsen Wam og Vennerød


HAHA! Var ikke den RÅ! xD

Men nå skal vi pakke :D


Hva syns du om sangen??
Hva skal du i morgen??

<3Reka<3 Me lesast :D ^^
Skrevet: 21.05.2010 16:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei :D

Skal bare skrive ett kjapt innlegg her før jeg stikker inn til klubben! Klubben er en plass :P Ikke en klubb ;)  

Jeg gleder meg så syyyyykt til desucon :D Det er en slags festival i Oslo :D Gleder meg Gleder meg!   Jeg og Katrine skal gå! :D   Jeg prøver å finne ut hva jeg skal gå med :P Men det er ikke så lett xD
?"
Desucon er en årlig messe som omhandler japansk kultur, sci-fi og fantasy. Messen arrangeres i år for femte gang, og er Norges største arrangement av sitt slag. I år arrangeres Desucon på Oslo Kongressenter den 26. ? 27. juni.

Desucon tilbyr et variert program der man garantert vil finne noe man interesserer seg for. Det vil bli arrangert en rekke foredrag og paneldebatter om ulike tema, konkurranser for de besøkende, og ulike stands vil være på plass. I tillegg vil det også arrangeres cosplaykonkurranse og andre ting knyttet til cosplay, og vi får besøk av Nordic Garrison. Fjorårets store suksess, Den Store Auksjonen der pengene gikk til veldedighet, vil også være å finne på årets program.

I tillegg kan Desucon i år friste med konsert! I samarbeid med Guren Promotions, arrangeres det en konsert med det kjente, japanske bandet Versailles. Konserten vil finne sted lørdag 26. juni på Samfunnssalen i Oslo. Mer informasjon om selve konserten finner du på http://guren.me/.

Mer informasjon om Desucon finner du på http://www.desu.no. Desucon finnes dessuten på både Twitter og Facebook, og har til og med sin egen IRC-kanal, #desucon, på EFNet.
Jeg anbefaler det virkelig vis du liker japan eller spill.....Fantasy!     Jeg gleder meg!!!!!   + dette er på en måte konkuranse :D  For jeg poster dette innlegget så kan jeg vinne :D Og det har jeg kjempe lyst til!!!! :D:D For jeg GLEDER MEG!  <3    
Hva skal du i sommer??


<3Reka<3   Me lesast :D *-^
Skrevet: 18.05.2010 08:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Haiii! =)

Sist gang jeg skrev i mattetimen sa jeg at jeg ikke likte matte. Vel det gjør jeg enda -.- x)  Akkurat nå driver vi på med formler....Og nå kom jeg over en litt vanskelig oppgave. Så jeg begynte like så godt med ett innlegg xDMen nå kommer læreren bort!

Liker du matte?


<3Reka<3  Me lesast! :DSkrevet: 12.05.2010 22:34 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei :D <3

Emh.......Nei.....Jeg har ikke blogget så mye nei...Men da kan jeg jo fortelle hva som har skjedd det siste dagene :D

På søndag ble jeg konfirmert ^^ Kjempe gøy! Jeg må si jeg var mega nervøs før vi skulle opp til alteret. Jeg klarte nemmelig å dette ved alteret på prøven xD Men heldig vis gjekk konfirmajsonen veldig bra! Men hjerte mitt dunket i hode da!
Holdt til og med takke tale! HUFF så flaut! Jeg begynte å gråte :S xD Pappa klarte å få meg rørt i talen sin. Derfor :D

Men torsdagen før konfirmasjonen min, endte jeg opp på sykehuset. Jeg husker som sagt ingenting :P Noe som irriterer meg skikkelig! Katrine har fortalt meg en del. Ho var der vist. Jeg hadde lagt meg ned på handballbanen(ute). De trodde jeg sov. Men da Katrine hadde prøvd å få kontakt med meg, var jeg helt vekke. Det siste jeg husker var at Henriette sier noe i klasserommet. Så plutselig er jeg i en sykebil på Stord og skjønner INGENTING! Jeg skjønte ikke at det var en sykebil før de sa det til meg. Trodde jeg var blitt kiddnappa!   Det første jeg hører:  Du, nå stiger pulsen hennes. Hallo? Kan du høre meg?  Jeg kvapp jo til. Jeg vil aldri oppleve noe sånt igjen!

Så i dag. Var hele klassen og 8 klasse på tine stafetten. Der møtte vi på noe folk :D Jeg, Katrine og Linda ble igjen og for rundt og kikket på senteret/senterene. Har rett og slett kost meg i dag. Kjøpte ikke så mye....Så det er desverre ikke noe å vise xD

Bilder fra konfirmasonen xD :

Kristian (bror) Meg og Kenneth (bror)   Lurer på hva jeg smiler av xD


Kaken min, fasinerende:Meg som tar av 3 ringer av kransekaken, det betyr vist hvor mange unger jeg kommer til å få xD:


Ja det ble ett....litt....langt innlegg :D Hva har du gjort på de siste dagene?
Er du konfirmert?
<3Reka<3 Me lesast! :D
hits