Skrevet: 25.04.2013 11:45 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da har altså jentene, stelt i stand ballonger og muffins her.
Jeg skulle ned i kantinen og kjøpe en kopp kakao. Og det går litt tid når jeg må ballansere hele veien opp igjen. Når jeg kom inn igjen i klasserommet, låg det ballonger utover der vi satt ,og en stor muffins med lys på, sto på pulten min. Jeg ble veldig overrasket! Tusen Takk! <3 Var nett før jeg sølte når jeg kom inn døren x]

Dårlig mobil bilde, men var det jeg hadde akkurat da. Hehe, der har vi gjengen <3


Haha <3


Aww, så koselig <3

Mathilde, Lena, Henriette og Ann-Helen..... TUSEN TAKK JENTER!!<3

Så har jeg fått en fin helsing på Tysnesingen
http://www.tysnesingen.no/artikkel/11242_rebekka-18-ar

-Rebekka-
Skrevet: 25.04.2013 09:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Spent nå? Hva jeg gjør på bussen...... Jeg sitter vel egentlig bare der. Er det ikke det man skal da? Jeg liker egentlig ikke ta buss, men tirsdag måtte jeg det. Jeg tok bussen hjem til Fusa. Og det er jo tidenes omvei! Bussen kjører rundt til Ølve og Gjermundshamn. Jeg fåretrekker å bli hentet eller kjørt. 

Om du er sånn veldig interessert i å se hvordan jeg sitter i bussen....Så sitter jeg slik:


Kjeeedelig :)

Skal komme med innlegg om leiligeten min, som lovet senere eller i morgen. 

Hehe :)

 

 -Rebekka-
Skrevet: 22.04.2013 23:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg reiste til Tysnes i dag, og turen gjekk rett til gymsalen på Tysnes skole. Her skulle Kenneth, Alexander og Tommy jamme litt. De øver til bursdagsfesten på mandelen. Var en fornøyelse å høre på dem. Kom til og med tilskuere inn og såg på. De var bare en kjapp tur innom, fordi de hørte musikken ute ifra. Eller fra bassenget blir det vel.
Litt ut i øvingen kom Gaute og Audun innom og hørte litt :)  

Siden jeg knuste mobilen min, har jeg fått reservemobil... Som har et kamera jeg vil sammenligne med en kvalitet de brukte under andre verdenskrig ;) Beklager dette! :O 

Gjør klar lyden.


Kenneth i aksjon!


Planlegging på gang??


Så er det jo viktig å stemme gitaren sin før man begynner? Dette blir bra!Fikk også vite at  Alexander hadde tatt et snikbilde av meg i dag.... Haha! Noen som ikke liker at jeg snakker i telefonen?? ;o Egentlig lurer jeg veldig på hvorfor jeg holder mobilen i den hånden....


 

-Rebekka-
Skrevet: 22.04.2013 13:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Vi har altså to forberedelses dager. Så jeg har altså i dag og dagen i morgen, på å pusse tennene, måle blodtrykk osv. på mine medelever. For ikke å glemme skifte på sengen med bruker og uten bruker i. Jeg vil ikke si at prøveeksamenen er noe spesielt vanskelig. Men er veldig mye å huske på. Helt ned til den minste detalj som skilt og klokke kan trekke deg ned i karakter. Det at jeg jobber på et sykehjem fra før av gir meg en fordel. Jeg kan prosedyrene, og føler meg trygg i det jeg gjør. Vi er 3 stk på gruppen, og vi bytter på å være pasienter og pleiere. Det er lærerikt og kjekt.  Vi har hatt god tid til å øve. Så jeg tenkte jeg kunne ta en liten pause og avspasere med å skrive litt.

TAF helse har eksamen samme dagen. Så rommet er delt i to. 

  Ene delen av rommet. 

Blir litt rot når vi skal lage plass :) 

Oppi denne posen, ligger altså min gigantiske uniform! Størrelse LARGE.... Digg! 

Working! Jeg har bokstavlig talt blodlest! Hehe... 
Papercut...  Papercut er pain in the ass! Fyyyyflaten så det svir. Kuttet meg i negleroten, og blødde ut over boken, hehe. Blodig alvor! 
Så det ble en blodig forberedelse dette her.
Ble litt lei av å blø utover pc-en og boken, så jeg nigget plaster av elevinspektøren Gro. Hehe ;)


Ei veninne av meg, Isabell <3 Lurer på om jeg kan lage et innlegg om leiligheten jeg bor i. Hun har ikke fått sjansen til å besøke meg enda :( Men hun lurer veldig på hvordan jeg bor. Så hvorfor ikke. Må bare rydde som en mester først! Jeg kommer ikke til å blogge om det før på onsdag, etter prøveeksamen. 

-Rebekka-
Skrevet: 21.04.2013 20:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Ok.. Overskriften er kanskje litt teit i forhold til det jeg skal legge ut nå da. Eller er det egentlig det? Eeeh... We'll see.


Kan vel si at når du koker, er dette kjøleskapet din beste venn :D Fant en gulrot da :) 

Såååeh... Koker du? Gjør som meg og sett deg i kjøleskapet ;) 

-Rebekka-

 
Skrevet: 21.04.2013 12:21 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


I går var det altså brusdagsfest for Martin. Var er i Fusa, på Boga. Er utover der med Holmefjord. Var utrolig morro. Har vondt i kragebenet men skal ikke klage, ettersom det var så gøy :D Hehe. Er en av dem som er så heldig og ikke bli fyllasyk. Men var veldig sulten når jeg våknet i dag. Jeg og Erlend gjekk opp på YX-en og kjøpte burger, mens Alexander ligger fortsatt å snorker. Eller... Nå ligger Erlend og å snorker, igjen.

Jeg var jo som sagt veldig sulten. Men etter to tygg av denne råsexye burgeren, var jeg stapp mett. Jeg har nå brukt en time på å spise den opp. Pomfiren er glemmesak!
Jeg er kjent for å ha veldig liten mage. Jeg er hun som spiser halve burgeren, og legger resten i kjøleskapet, og må spise resten til kvelds, fordi jeg ikke klarer hele på en gang. Hehe. Begynner å innse at det er slik det faktisk er.
Jeg har alltid spist lite, siden jeg var liten har matlysten min vert dårlig. Min metode for å få i meg mer mat, er å spise sakte. Da får maten tid til å bli fordøyd.
mmmmh... Btw, er ikke min data i bakgrunnen, er Alexander sin. Står midt i stuen her x]

Han lar maten fordøye x]  Nå er jeg godt plantet i sofaen kan du si. Mens jeg snakker med Ingvild på Skype  :)

-Rebekka- 
Skrevet: 19.04.2013 15:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Helt fantastisk musikk! :)
Hun er kjempe flink.
 

 

Sangen heter Spontaneous Me, ikke epic violin girl. Er bare det at orginalen hadde ikke innbygg :) 

 

Denne er nydelig! Lord of the rings mellodien.  

 

Søk henne opp, og dere får høre mye fint!

-Rebekka-
Skrevet: 19.04.2013 14:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg kom hjem fra Polen, og reiste rett hjem til Tysnes for å hilse på familien. Når jeg kom inn døren var vist alle syke, og låg å spydde. Jeg evakuerte raskt huset, og bodde hos min bror, Kristian den uken. Jeg jobbet også på sykehjemmet den uken, men en av dagene måtte jeg gå der ifra og hente lillebroren min, Steffen i barnehagen, som vist nok ikke var blitt frisk enda. Jeg fikk jo selvsagt mistanke om at nå ble jeg og smittet. Dagen etter var Steffen med Kristian, som jeg da bor hos. Dagen etter dette.... Herregud så uryddig denne teksten blir. Hvertfall... Dagen etterpå ble Kristian syk. Da var jo jeg så godt som doomed. Men tro det eller ei, jeg fikk det ikke.

På skolen lærer vi på HSA lingen om hvordan vi ungår den slags. Det er jeg veldig glad for nå! Vi har en utrolig dyktig lærer, som lærer oss ting i pungt og prikker. Om vi får omgangsyken i familien, har vi da lært hvordan tarmenes funksjoner fungerer, og kan logisk nok forstå der ifra hva vi skal spise og drikke, til den og den tiden.  Om noen rundt meg, som familie elns. får omgangsyken, finner jeg fram denne:

Dette er hvertfall min kur mot omgangsyken. Har ikke hatt omgangsyken på lenge på grun av denne fantastiske pillen!

Denne inneholder melkesyrebakterie, noe magens "immunforsvar" trenger. 
Men hovedkuren er faktisk helt vanlig chips! Da anbefaler jeg KIMS sin helt vanlige chips. Den har så mye salt. Da jobber magen hele tiden med å suge opp saltet, og jo mer magen jobber, jo mindre tid får skumle bakterier sjansen til å kose seg!

-Rebekka-
Skrevet: 19.04.2013 14:23 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Det varierer vel en del fra person til person. Nå sier ikke jeg at det er lurt å gå med høye heler hele dagen, om du har ryggproblemer. For meg er det bedre med høye heler. Helene er av gummi, og er i passelig høyde. For gudskyld ikke ta på deg over 5 cm hæler. Er hælene lengre en akillesen ber du bare om trøbbel. Flate sko.... Ødelegger. Jeg for min del føler jeg strekker bena mer ut når jeg går med skona mine. Jeg har ikke bilder av dem her, men fant en lik i en annen farge. 
 


Da har jeg tatt bilder av skona mine faktisk. Hehe... Så tenkte jeg skulle ta turen inn her igjen og redigere... Mobilbilder:
Slike sko, med gummihæl, er faktisk bra for ryggen, vil nå jeg si. Jeg er 173 cm høy, og har scoliose. Jeg har så liten grad, at jeg kjenner smerten kun ved anstrengelser. Og det å gå lenge og langt, kan fort bli vondt. Tror ikke egentlig gradene har så mye å si.... En liten skade kan ødelegge mye. Jeg har snakket med flere med ryggproblemer, og jeg anbefaler alle å gå med gummihæl! Ikke nødvendigvis slike jeg bruker, som vist over.... Men finnes spesial sko for de med ryggproblemer. Nike har blant annet slike produkter.
Det nye de driver å anbefaler nå er Masai-sko, som ser slik ut:

Rimelig snåle eller hva? Du får en rullende effekt på foten, som skal være bra for motorikken. Men jeg vil no si at slike sko gir ubalanse. Jeg kunne ikke tenket meg å gå i noe slikt heller. Leg vil anbefale slike:

Dette er gode sko!

Du finner alle i skobutikker. Sko som passer deg, og føles gode på foten, er som oftes bra for deg.

Du kan være så uenig som du bare vil. Men det handler om å prøve seg frem. Jeg har hvertfall funnet min måte og ungå en vond rygg på under travle dager. 

 

-Rebekka- 

 
Skrevet: 18.04.2013 15:27 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Dere har sikket alle hørt om den fine måten å kommunisere på. Snapchat.... Det fungerer jo slik at mant ar bilder og så viser dem i så, så mange sekunder og forsvinner. Her tar man bilder av dem man vil. Hva du gjør på osv. En fin måte å kommunisere på spørr du meg ..... Jeg har kommet frem til at jeg har så mange lagrede bilder med venner, at jeg har en egen mappe. Kan legge ut noen av meg og Ingvild, og litt andre og da :) 


Hehe, tenkte å bare legge dette ut, såg jo helt gal ut! 


Meg og Erik, tror det var Ingvild som tok dette.


Erik og Marius<3

Har fått høre at jeg ser så mye eldre ut på dette bildet. Hehe. Uniformfin. Tok det i lunsjen. Koslig


Meg
Jeg har mange... Men gidder ikke laste opp flere :) 

-Rebekka- 
Skrevet: 09.04.2013 18:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

Nå må jeg sove litt, før jeg sovener her og våkner med tastaturmerke i tryne :)

 

-Rebekka-
Skrevet: 08.04.2013 11:39 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Endelig kommer den til Bergen! Jeg har ventet på den. Traileren virker veldig overbevisende. Jeg og ei veninne skal tutle oss av gårde denne dagen!
Så fikk jeg øye påkonkurransen om at vi kunne vinne biletter! Derfor deler jeg den her med dere og ^-^Jeg vet ikke om jeg tørr anbefale den. Men jeg tror den er bra!! 

-Rebekka-


hits