Skrevet: 30.01.2013 18:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Kom hjem i dag, og fant ut at jeg ville ofre Alexander i en photoshoot. Hehe, ikke at han var imot det. Men bildene ble jævlig bra! Legger ut et her! :D DET BLE DRIT BRAAA!!! :D Hehe xD

Alexander sin Idol audition << Her >>

Siden hans på facebook << verdt å undersøke!   Han er utrolig flink!

Har forresten hatt selskap av en mus gjennom hele photoshooten. Satt rett nedenfor Alex xD

 Hey!


Har vert syk i noen dager, så har ikke orket å skrive noe. Men går seg til nå.

 Rebekka 

 
Skrevet: 14.01.2013 19:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg er en av dem som bikker over til Bon Jovi fan. Jeg er så heldig og har en bilett til konserten i Bergen 22. Mai (golden circle) :D Gleder meg!

 

 

Bon Jovi: Livin' On A Prayer

 

Bon Jovi: It's My Life

 

Bon Jovi: You Give Love A Bad Name

 

Bon Jovi: Wanted Dead Or Alive

 

Bon Jovi: It's My Life

 

Bon Jovi: Have A Nice Day

 

Bon Jovi: We Weren't Born To Follow

 

Bon Jovi: Shot Through The Heart


 

 

 

  

 

  

 

  

 


Rebekka
Skrevet: 13.01.2013 22:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


  

 
Hehe, har aldri vert spesielt fan av Ke$ha, men denne var litt bra. Jeg syns sangene hennes går mye i den samme stilen. 

  

 

 

  

 

 

 
De to sisste innleggene har bare vert (eller for det meste) techno, trance, remixer, african pop osv. Men er ikke slik at jeg er HUGE FAN av det. Jeg hører mye på andre sjangere og. Det ser i tillegg ut til at folk liker at jeg kommer med slike musikktips :D Tror jeg må gjøre det oftere. Kommer med ett til innlegg i morgen elns. med en annen musikk sjanger. Så tror jeg det er på tide med skriving!


Rebekka

 

 

 
Skrevet: 12.01.2013 21:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

 

 

 

  

 

   

  

 


Rebekka
Skrevet: 08.01.2013 10:15 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg føler ikke for å øve til prøve nå, så det frister å blogge. Sitter å hører på musikk, mens jeg titter ned i boken av og til. 
Men får no heller skrive litt her.

Driver også å planlegger ting og tang som skal skje på Tysnes. Planene har ikke kommet ut i lyset enda, men snart kommer jeg med mer morro ;) Haha! Kommer til å å få litt kjeft av pappa, mormor, og venner når jeg tar på meg så mye. Kan ikke dy meg. Har en del på agendaen nå ja.  

Føler jeg har annet å tenke på en prøven. Det er easy shit det vi skal ha. Men bør vel øve fordeom. Selv om jeg ikke er motivert til det nå.... Eeehe.... Føler jeg snakker/skriver rundt meg selv nå.
Jeg er ikke trøtt, men tror ikke tankene har våknet helt enda.

 

 

Litt musikk ja :)  Hører på denne akkurat nå:
 

Jeg har begynt å lese mer en å skrive innlegg. Jeg leter etter interessange blogger. Har funnet noen som jeg leser på innimellom, og av og til fanger innlegg min interesse. Jeg legger først merke til overskrift. Er det en overskrift med bare et bilde under, kommer jeg mest sannsynlig ikke innom denne bloggen igjen. Det er ikke blogging! Det hjelper ikke akkurat med bare EN settning i hvert innlegg heller. En tekst med mening, en tekst med informasjon, eller en novelle? Det fanger min oppmerksomhet.

Flere og flere veninner av meg slutter å blogge/har sluttet å blogge, fordi de rett og slett har for få lesere til at de motiverer dem til å skrive. Bloggene som får flest lesere i dag, er helt like! "I dag kjøpte jeg meg nye bukse til 1000 kroner".... Det interesserer meg ikke, i og med at du mest sannsynlig skriver et nett likt et i morgen, eller at jeg kjøper en bukse selv i morgen. En bukse til 1000 kroner frister meg ikke. Antrekke du går med i dag, interesserer meg ikke, i og med at jeg har fått inspirsjon fra 5 andre blogger med akkurat samme gjennomsiktige topp. 

Tips meg om noen blogger som inneholder, logik, ironi, humor, musikk og mening.... Osv. Bare jeg ikke kommer til en 14 år gammel, halvnaken, blond, oversminket, jente som kan skrive en tale om hun får kritikk, og går med 2 push up BH- er på en gang. Eller en 15 år gammel jente som er villig til å gjøre hva som helst om noen forteller at Justin Bieber hadde gjort det elns. 
Anywhore!..... TIPS! Jeg vil lese! 

Kos dere videre i dag! 


Rebekka
Skrevet: 04.01.2013 18:49 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg innser hvor glad jeg er i utdanningen min... Jeg lærer utrolig mye nyttig, og jeg trives i hverdagen. Den gode følelsen man sitter igjen med, når man har hjulpet noen. 
Har jobbet i over 1 år på Tysnes Sykehjem, vert i praksis på Fusa bu og behandlingssenter (FBBS) og i hjemmesykepleien. Men jeg føler jeg trenger mer utfordring. Jeg gleder meg til jeg er ferdig utdannet sykepleier. Jeg begynte å lese i mamma sine HS bøker allerede i begynnelsen av 8 klasse. Husket jeg lærte førstehjelp ved tap av kropsdel. 
Har en utrolig flink lærer nå, som har vert sykepleier på Haukeland, på flere avdelinger. Jeg går forresten Helsearbeiderfaget på Fusa vgs nå :) Anbefaler den skolen! 

 Bilde fra FBBS (skiltet mitt og klokken låg på Tysnes)

Musikk til deg, før jeg stikker å leker med Steffen <3


Rebekka
Skrevet: 02.01.2013 23:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Nå i farten kom jeg over en ny sang fra en k-pop gruppe. Men først... GODT NYTTÅR til alle!

Feiret den rolig med venner og familie <3 

Her er det jeg bruker:


Det funker helt supert! Balsamen er veldig god. Ingen slitte tupper, og jeg ødelegger ikke håret når jeg grer det etter at jeg har dusjet håret, trenger bare dra kammen gjennom en gang.

ANBEFALER alle med slitt hår, eller ønske om langt hår å bruke denne typen.

 

Her er sangen jeg kom over... Jeg kom egentlig over den på koreansk, men syns den engelske versjonen var bedre. Kom ut den 31. Desember på youtube.

 


Rebekka


hits