Skrevet: 19.05.2013 13:32 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Ok... DA satt jeg forran pc-skjermen etter gammelt. Tenkte å legge ut noen bilder. 

17. Mai, var jeg skikkelig dårlig. Skallebank og lite matlyst. Grunnen er vel simpel.... Jeg husker ikke en gang torsdagen. Huff, høres fælt ut å skrive, men jeg skammer meg! Så har holdt meg edru hele helgen!

Jeg og Elisabeth skulle også holde 17. Mai talen denne dagen, og fordi jeg hadde så mye på agendaen, kom jeg litt sent for Elisabeth sin del. Etter at mormor som i tillegg er nordlending skulle hjelpe meg med søljene på bunaden kom jeg en halvtime før vi skulle holde tale. Banning og steiking ble det!

 

I går kom det helt fantastiske været frem! I dag og!.... Endelig!!.... Ehe.... Jeg har jo selvsagt glemt shorts i Fusa, så jeg har ikke shorts :( Men treningsthigs får duge :D 

Jeg og Kristian tok med oss Kenneth, Steffen, Knut Benjamin og Angelica ned til Våge i siste liten for å kjøpe is. Vi rakk butikken akkurat. Superfornøyde kjørte Kristian og dem hjem igjen, mens jeg og Ingvild stakk på mandelen spiste middag og  koste oss i Våges i nesten hele går. Vi hang for det meste på essoen, og snakket med Andreas (fetteren min) og Frank. Frank måtte fikse en fjøring på bilen sin. Så når jeg kom hjem, vasket jeg BMW-en. Skinnende ren.

Senere på kvelden, eller... Sent på kvelden kom Kristian og Kent, og ble med meg ut og fikset bilen. Vi tok av tapen som hadde festet seg på døren. Bilen gjekk ikke på tomgang før, men gjør det nå. Takket være Kristian og hans medhjelper Kent <3 
Fikk gjort mye i går ser du! :D

Bilen.... Før jeg vasket den..... Glemte å ta bilde etter at jeg hadde vasket den x]

Kent:                                    Flinke :)                           Kristian:                     


Lager støtte til luftfilteret elns. ..... Ehe :P


Jobber med saken!

 

Vi holdt på til vell halv 3 i natt.

Burde jeg si GOD SOMMER!

Nå er planene for i dag alt lagt, så får se hva som skjer :D

-Rebekka-
 

 


 0 kommentarer på "17. Mai og fikset bil! :D"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits