Skrevet: 16.05.2013 13:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har vert utrolig slapp i dag... OG er slapp i dag.... Såeh. Dette blir et kort å greit innlegg. Altså... Det har seg slik at jeg akkurat fikk melding om at jeg har fått en pakke i posten. MEN jeg har ikke bestilt noe, eller vunnet noe! Så dette er litt skummelt :O Haha! 
Står at pakken er sendt fra Gjøvik. Hmm....Så jeg tenkte å legge ut en warning, om at jeg skal poste hva det er senere! Hihi :D Om jeg tørr å åpne den, så klart xD
 

I tillegg fikk jeg melding om at Tysnesfestplaggene har kommet, og jeg har vunnet et valgfritt plagg. Så i dag skal jeg ned på kontoret å velge meg et. Kan ta bilde med plagget på senere. Om jeg får tid! HAR MYE Å GJØRE I KVELD, så om jeg ikke får tid, skal jeg ta og så lage et innlegg i morgen :D Etter en 17. Mai feiring. Skal også holde 17. Mai talen i år forresten xD Haha... Åiiiiåiii.... Bare å komme å se på vårt sprellende gøye påfunn! Vi har nemmelig laget til en overraskelse, som INGEN vet om! :D Jeg fikset det spontant i går x] Kun meg, Elisabeth og en til vet om dette sprellet! HIHI ^-^ Kom Kom!

-Rebekka-0 kommentarer på "Mystisk pakke i posten!"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits