Skrevet: 09.05.2013 00:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Altså... I går... Forgårs... Jah.. Tirsdag! Hadde jeg vel egentlig tenkt å invistere i en deilig biff med fløtegratinerte poteter. Men så hadde Alexander hatt en drøm om å lage moussaka... Jeg måtte egentlig bare stille meg som et spørsmålstein. Jeg hadde aldri hørt om moussaka før på tirsdag! Såeh... Men så tenkte jeg jo det at Alexander er veldig kresen, så han lager ikke noe som er dårlig. Såeh da satte han i gang da... Og når det endelig var ferdig, gav han meg en porsjon. Som såg slik ut:

 Altså... Dette er den fine versjonen....

 Det måtte altså blandes godt sammen, for da ble det best.

(Beklager dårlige mobilbilder)

Det er altså fløtegratinerte poteter, med kjøttdeig og tomatpurre... Så slenger du dette i en form og legger ost på. 

Tro det eller ei... Det var drit godt! O.o Men veldig mettende. Jeg har som sagt veldig lite plass til mat. Må spise i mindre porsjoner.
Og btw, for dere som lurer på hvem denne Alexander er (som alltid lager maten jeg spiser, og blogger om), så er han en innleigd kokk hos meg i Fusa ;)..... Neida.. Han er en fjortissgutt som liker å lage mat :D<3 

I dag har jeg egentlig vert veldig slapp. Sovnet i timen, fikk energiboost av en cola. Så fant jeg ut at Kenneth måtte hente noe, og trengte skyss. Så jeg, morfar, mormor og Kenneth tok oss en kjøretur til Våge. Jeg fikk æren av å styre bilen. Så kom jeg på at jeg skulle være barnevakt for KB og Angelica (Mine småsøsken hos pappa) Og da var jeg akkurat kommet meg inn dørene hjemme igjen! Hadde et kvarter på meg til å gå opp til pappa (holdt samtidig på å sovne) Så jeg sovnet på sofaen der, mens de to satt å spilte på pc-en. Ganske greit. 

OG her var det pulsen min plutselig ble skikkelig høy! Den har vert helt rar siden jeg våknet skikkelig på sofaen hos pappa. Var så merkelig at du kunne se hele meg dunke. Her var forresten min sovebuddy akkurat da:
 Bonita. Nydelig jente <3

Har helt glemt å blogge om konfirmasjonen på søndag! Tonje er endelig konfirmert :D Flott med live musikk, og minner <3 
Får slenge 2 bilder av meg, Kenneth og Kristian, siden jeg ikke har fått tak i andre bilder en de.
Meg og Kenneth (lillebror)


Kenneth og Kristian (lillebror og storebror)
 Sjekk predoblikkene ;o


Fredag.... Tror jeg, fant jeg ut at jeg måtte sjekke dette med subben baki bilen. Lyden er så tett, at jeg må prøve å få den mer ut i bilen. Meeeen jeg fant jo ut at det gjekk ikke! Men basskassen var lagt ganske lurt til. Så nå er lyden helt ok! Eneste jeg må gjøre nå, er å flytte forsterkeren til en av sidene på bagasjerommet og ikke på selve kassen. 
Så tok Ingvild et flott bilde av meg med hode ned i bagasjerommet:
Jeg kan fikse om jeg bare vil O.o

Yeah....

Så hadde jeg brent en ny cd (USB-en funker ikke med min gamle mobil) så vi prøvde den i samme slengen
 Jah, åsso har BMW-en fått det fine navnet BimmeLineLailah x] Vet ikke hvorfor, men tror det var Kristian som kom på det :P 

Såeh... Nok om det. Begynner å bli flink med en samlet oppdatering i stedefor dagsblogging ser jeg :P Laget ett innlegg på tirsdag da, for å "blackmaile" Tysnesavisen litt... Noe som også fungerte (a) 

Vi får se hva morgendagen/dagen bringer :D Så får vi se hva jeg trykker opp her i løpet av morgendagen! 

 

- Rebekka - 0 kommentarer på "Prøvde vist ??moussaka??"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits