Skrevet: 22.04.2013 13:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Vi har altså to forberedelses dager. Så jeg har altså i dag og dagen i morgen, på å pusse tennene, måle blodtrykk osv. på mine medelever. For ikke å glemme skifte på sengen med bruker og uten bruker i. Jeg vil ikke si at prøveeksamenen er noe spesielt vanskelig. Men er veldig mye å huske på. Helt ned til den minste detalj som skilt og klokke kan trekke deg ned i karakter. Det at jeg jobber på et sykehjem fra før av gir meg en fordel. Jeg kan prosedyrene, og føler meg trygg i det jeg gjør. Vi er 3 stk på gruppen, og vi bytter på å være pasienter og pleiere. Det er lærerikt og kjekt.  Vi har hatt god tid til å øve. Så jeg tenkte jeg kunne ta en liten pause og avspasere med å skrive litt.

TAF helse har eksamen samme dagen. Så rommet er delt i to. 

  Ene delen av rommet. 

Blir litt rot når vi skal lage plass :) 

Oppi denne posen, ligger altså min gigantiske uniform! Størrelse LARGE.... Digg! 

Working! Jeg har bokstavlig talt blodlest! Hehe... 
Papercut...  Papercut er pain in the ass! Fyyyyflaten så det svir. Kuttet meg i negleroten, og blødde ut over boken, hehe. Blodig alvor! 
Så det ble en blodig forberedelse dette her.
Ble litt lei av å blø utover pc-en og boken, så jeg nigget plaster av elevinspektøren Gro. Hehe ;)


Ei veninne av meg, Isabell <3 Lurer på om jeg kan lage et innlegg om leiligheten jeg bor i. Hun har ikke fått sjansen til å besøke meg enda :( Men hun lurer veldig på hvordan jeg bor. Så hvorfor ikke. Må bare rydde som en mester først! Jeg kommer ikke til å blogge om det før på onsdag, etter prøveeksamen. 

-Rebekka-0 kommentarer på "Blodig prøveeksamen!"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits