Skrevet: 19.04.2013 14:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg kom hjem fra Polen, og reiste rett hjem til Tysnes for å hilse på familien. Når jeg kom inn døren var vist alle syke, og låg å spydde. Jeg evakuerte raskt huset, og bodde hos min bror, Kristian den uken. Jeg jobbet også på sykehjemmet den uken, men en av dagene måtte jeg gå der ifra og hente lillebroren min, Steffen i barnehagen, som vist nok ikke var blitt frisk enda. Jeg fikk jo selvsagt mistanke om at nå ble jeg og smittet. Dagen etter var Steffen med Kristian, som jeg da bor hos. Dagen etter dette.... Herregud så uryddig denne teksten blir. Hvertfall... Dagen etterpå ble Kristian syk. Da var jo jeg så godt som doomed. Men tro det eller ei, jeg fikk det ikke.

På skolen lærer vi på HSA lingen om hvordan vi ungår den slags. Det er jeg veldig glad for nå! Vi har en utrolig dyktig lærer, som lærer oss ting i pungt og prikker. Om vi får omgangsyken i familien, har vi da lært hvordan tarmenes funksjoner fungerer, og kan logisk nok forstå der ifra hva vi skal spise og drikke, til den og den tiden.  Om noen rundt meg, som familie elns. får omgangsyken, finner jeg fram denne:

Dette er hvertfall min kur mot omgangsyken. Har ikke hatt omgangsyken på lenge på grun av denne fantastiske pillen!

Denne inneholder melkesyrebakterie, noe magens "immunforsvar" trenger. 
Men hovedkuren er faktisk helt vanlig chips! Da anbefaler jeg KIMS sin helt vanlige chips. Den har så mye salt. Da jobber magen hele tiden med å suge opp saltet, og jo mer magen jobber, jo mindre tid får skumle bakterier sjansen til å kose seg!

-Rebekka-0 kommentarer på "Kur mot omgangsyken?"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits