Skrevet: 12.12.2012 23:49 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg var til legen her på onsdag, og ble sendt videre for å ta røntgen. Fikk svar lørdagen samme uke, faktisk. Overraskende kjapt svar. Her fikk jeg påvist lett scoliose i ryggen. Vil si at jeg har ikke sånn veldig alvorlig. Jeg har tenkt å få tak i et formkorsett, som du får tak i over alt, og se om det hjelper om jeg går med det litt, føler det er logisk å bruke det O.o Grunnen til at jeg gjekk til legen, er fordi jeg får utrolig vondt om jeg utfører arbeidsoppgaver som feks. på jobb, eller skal sitte på gulvet og pakke inn julegaver. Hehe, slike ting skal jo jeg i min alder tåle. Men, ryggen min har nok begynt å si ifra nå ja. Det gjør ikke vondt hele tiden. Men om jeg står eller går lenge oppreist, så må jeg bevege meg fremover med overkroppen. Står jeg eller går jeg for lenge (ta et kjøpesenter feks.) så begynner det å gjøre ilt nedover låret. Tunge stell, merker jeg det godt på. Spesielt i høyre side.

Jeg kjenner mange med ryggproblemer, og mange av de vet ikke hva det skyldes. Som oftes er det nerver, som er i klem eller er betente. Hadde jeg vert en tosk nå, hadde jeg anbefalt voltarol, men pls... den funker ikke. Prøv heller å støtte opp ryggen når du sover, sitter eller står (stå inntil en vegg). Få fastlegen din til å skrive en "sykemelding" på at du ikke skal ha gym eller anstrenge ryggen din på så, så lenge. Dette er anbefalinger fra leger.

Søk om scoliose, men de fleste eksemplene man finner på nett er ganske alvorlige! På meg er det ikke synlig hvertfall :)

 

 


Rebekka0 kommentarer på "Scoliose :)"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits